• 瀏覽: 41,757
  • 回覆: 429
  • 追帖: 2
+10
日落帝國領事館都報警,子民都頂佢唔順,死咗佢好過。。

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-1-16 12:48 AM 發表
尖沙嘴梳士巴利道18號K11 ARTUS,早上10時42分,一男一女由高處墮下,倒臥在4樓露天茶座。救援人員到場經檢驗,證實兩人同告身亡,警方正封鎖現場調查。 死者分別為61歲姓梁女子及67歲外籍男子Robert,兩人為夫妻關係,持有英國護照及香港身份證。消息稱,他們最近持英...
死者分別為61歲姓梁女子及67歲外籍男子Robert,兩人為夫妻關係,持有英國護照及香港身份證。消息稱,他們最近持英 ...
啋!

去屎約好xx見

唔知黃人幾時應約

林鄭又害死兩條人命,呢條八婆正千古賤人

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-1-16 01:19 AM 發表
林鄭又害死兩條人命,呢條八婆正千古賤人
自己選擇死 關人撚事?洗唔洗又封佢地做義士 烈士?

成日嗌煲底見嗰啲曱甴以後唔知仲敢唔敢去煲底呢?容乜易撞鬼㗎!

睇黎準備又有活動

抵死

好奇一問
煲底見英文係乜?
See you in the hell?

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2020-1-16 01:30 AM 發表
成日嗌煲底見嗰啲曱甴以後唔知仲敢唔敢去煲底呢?容乜易撞鬼㗎!
西人想撞中國香港鬼

如果係真嘅話,即係呢個世界又少兩件人渣,好事嚟

老作

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-1-16 12:48 AM 發表
尖沙嘴梳士巴利道18號K11 ARTUS,早上10時42分,一男一女由高處墮下,倒臥在4樓露天茶座。救援人員到場經檢驗,證實兩人同告身亡,警方正封鎖現場調查。 死者分別為61歲姓梁女子及67歲外籍男子Robert,兩人為夫妻關係,持有英國護照及香港身份證。消息稱,他們最近持英...
死者分別為61歲姓梁女子及67歲外籍男子Robert,兩人為夫妻關係,持有英國護照及香港身份證。消息稱,他們最近持英 ...
雖然死者令人遺憾,但血濃於水都講得出,你血統都幾雜下

毒果都信?東方根本無話遺書有提反修例嘅事,只係話因為生活問題自殺

尖沙咀服務式住宅  英籍漢攜本地妻墮樓雙亡
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200115/bkn-20200115113403320-0115_00822_001.html

血濃於水支持英領報警抓班bno乞兒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]