• 瀏覽: 24,197
  • 回覆: 263
+11
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2020-1-15 07:14 AM 發表
點解係告律政司?會唔會攪錯對象?
因為黃絲諗野唔使用腦,唔使邏輯

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-1-15 05:52 AM 發表

跌爛手機 理大生告律政司司長
理大學生記者去年十一月在旺角採訪警方清場時,疑因警員從後發射胡椒球槍,混亂間導致其iPhone跌在地上及損毀。他早前入稟小額錢債審裁處,向律政司司長申索七百八十八元電話維修費用及訟費,案件昨日作簡短提訊。被告人的代表稱警方沒有相關紀錄,此前亦無接獲相關的投訴和報案,檢閱文件後不排除稍後申請駁回他的申索。申索人則指會親自作 ...
個名叫 麈飛揚 🤣,個名咁乞衣!

想提高知名道吸引女生注意?

呢單野笑撚爆咀

做記者唔係有攝影機㗎咩, 要用部iphone 拍, 乜記者嚟㗎, 好心政府警部就咪 俾記協發記者證啦 ,將啲乜嘢又立場, 又學生組織嗰啲都當係正規媒體喇, 明捉自己蟲, 畀埋位你立例都唔立

其實佢自己拆解晒,個警員話唔好跟住佢,咪即係警告,混亂其間跌電話,話明混亂,咁點會又人地要負責任?

又一隻黑名單

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-1-15 05:52 AM 發表

理大學生記者去年十一月在旺角採訪警方清場時,疑因警員從後發射胡椒球槍,混亂間導致其iPhone跌在地上及損毀。他早前入稟小額錢債審裁處,向律政司司長申索七百八十八元電話維修費用及訟費,案件昨日作簡短提訊。被告人的代表稱警方沒有相關紀錄,此前亦無接獲相關的投訴和報案,檢閱文件後不排除稍後申請駁回他的申索。申索人則指會親自作 ...
真丟臉!

什麼學生記者呀?曱甴暴徒咪曱甴暴徒囉!警方應反告佢參與暴動!

引用:

乜律政司在場咩?大學生既質素真係咁低?

曱甴真係有樣睇的!🤣🤣🤣

原來係搏宣傳上報紙

人無恥便無敵,仲可以上報紙,黃報咁垃圾新聞都報

引用:
原帖由 ka626168 於 2020-1-15 07:00 AM 發表
Wow ! 靚仔到/😧
屌 ! 惡撚到/😰
一睇個樣就知道。。。。成個柒頭咁。。。。

好柒痴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]