• 瀏覽: 8,180
  • 回覆: 129
+10
黃店咁有良心,吾系吾派下

曱甴黃店記著向每個曱甴派利是

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-14 05:32 PM 發表
姑且考慮,放寛制裁佢??
你去黃金經濟圈食番你應該食既食物吧....

美心既食物唔啱你...

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-1-14 05:29 PM 發表
估唔到一間美心都有20000人, TVB咁大間竟然只得3500人, 所以呢, D人成日話攬炒, 炒到間間舖都執, 個個都無工開又為咩? 損人不利己
乞兒收錢開工,損人利己,無工開系別人,乞兒就系咁自私

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-1-14 05:24 PM 發表
網上流傳美心集團的內部信,集團於昨日向香港所有員工派發2000元,兼職員工派1000元,以表達對員工的謝意。據消息人士透露,該封內部信的確由美心

/J1tx44dsFfVigVxukmmFBHJbyXRGtSjmylnQ6MpZ0Og

網上流傳美心集團的內部 ...

附件

5a6fafff0cb4884f7ff2adc843e1de8f.jpg(23.75 KB)

我近排經常食美心!!!👍👍👍😋😋😋覺得食物質素提升了!!!這是千真萬確,特別是晚餐!!!焗豬扒飯好食到️吖!!!證明在逆境中發奮圖強!!!💪💪💪沒有自暴自棄!!!👏👏👏

曱甴覺得黃店啲嘢難鳩食,偷偷地走去幫襯美心啦!

良心企業

引用:
原帖由 ~JustinBeaver~ 於 2020-1-14 05:38 PM 發表
就算係曱甴員工都有得派
相信曱甴員工會超內咎,果頭扑完玻璃,轉頭仲派錢比曱甴員工。。。😮

呢D就系良心企業啦👏

引用:
原帖由 tse06955253 於 2020-1-14 05:51 PM 發表
[quote]原帖由 阿柒回歸 於 2020-1-14 05:32 PM 發表
姑且考慮,放寛制裁佢?? [/quot

美心:挑,你慳番啦! ...
黑暴文宣技窮呀?

️真是良心企業/
我擔心氣死腦殘啊/😆

附件

6e18de6fgy1gaw658wbzhj20dn0jdmyw.jpg(96.21 KB)

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2020-1-14 05:52 PM 發表
曱甴覺得黃店啲嘢難鳩食,偷偷地走去幫襯美心水拉!
柒二一之父

附件

287048491.jpg(171.24 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]