• 瀏覽: 2,615
  • 回覆: 24
警方今日(13日)呼籲市民就昨晚在大埔發生的致命交通意外提供資料,意外中一名姓蘇52歲女子死亡。事發於昨(12日)晚約8時50分,警方接獲報案,一名15歲男童騎單車沿太和邨新和樓對開一行人路往太和街市方向時,撞到該名52歲女途人。該名女子昏

唔好踏咁快

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/421340/%E5%A5%AA%E5%91%BD%E8%BB%8A%E7%A6%8D-%E5%A4%A7%E5%9F%9415%E6%AD%B2%E5%B0%91%E5%B9%B4%E9%A7%95%E5%96%AE%E8%BB%8A%E6%92%9E%E6%96%83%E5%A5%B3%E9%80%94%E4%BA%BA-%E8%AD%A6%E5%91%BC%E7%B1%B2%E6%8F%90%E4%BE%9B%E8%B3%87%E6%96%99

熱賣及精選
出超必 : 黑警扮啦

而家D人行人路照踩仲要踩得好快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-1-14 05:02 PM 發表

逃學威龍..

廿歲黑警扮十五歲少年...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
單車都可以撞死人
咁亂揸電單車呢?

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-1-14 05:30 PM 發表

單車都可以撞死人
咁亂揸電單車呢?
我代黑警答

單車唔洗用電油
所以唔可以同電單車一齊講

引用:
原帖由 index2018 於 2020-1-14 05:00 PM 發表

警方今日(13日)呼籲市民就昨晚在大埔發生的致命交通意外提供資料,意外中一名姓蘇52歲女子死亡。事發於昨(12日)晚約8時50分,警方接獲報案,一名15歲男童騎單車沿太和邨新和樓對開一行人路往太和街市方向時,撞到該名52歲女途人。該名女子昏
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3849328/org/6bf83f72937f77e9a7361b3cf6a89 ...
單車撞死人????

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-1-14 06:01 PM 發表

我代黑警答

單車唔洗用電油
所以唔可以同電單車一齊講
我代曱甴答:放火燒人嘅一定係黑警。。。

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

回覆 引用 TOP

太和村根本冇警察巡逻

引用:
原帖由 index2018 於 2020-1-14 17:00 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3849328/org/6bf83f72937f77e9a7361b3cf6a89 ...
呢次交通意外實屬不幸。不過踩單車,真係唔好喺行人路上邊踩啊。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-1-14 17:26 發表

逃學威龍..

廿歲黑警扮十五歲少年...
黑警扮15歲少年撞死女手足。
(啱唔啱曱甴口味?)

陳淑莊: 市民支持便支持, 我可以繼續反對囉.
点揸🚲架/!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 index2018 於 2020-1-14 05:00 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 7f77e9a7361b3cf6a89 ...
單車出沒如鬼魅,响行人路踩,真係好危險。

回覆 引用 TOP

有啲單車友真係好離譜,喺行人路飛車,漠視行人安全!
無膽出馬路就唔好踩喇!

香港曱甴
時代垃圾
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-1-14 05:02 PM 發表

又黑警好無聊呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]