• 瀏覽: 1,449
  • 回覆: 14
+3
好硬膠囉,索償就應該向警方,而不是律政司!
香港人真係唔識法律,難怪首席大法官都吊果班香港人。

司長話賠條底褲俾你🔽

附件

82018995_171360473926962_2973866760551268352_n.jpg(66.86 KB)

想知戰地記者有冇得索價

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-1-14 03:21 PM 發表
告錯人

引用:
原帖由 lkj362398 於 2020-1-14 03:17 PM 發表
去年11月11日,大批市民響應網上號召,參與全港「三罷」。其中一名理大學生記者聲稱,防暴警在行動期間未有任何警告下施放胡椒噴霧,致其電話損毀,故就相關維修費,入稟小額錢債審裁處索償約800元,案件今於西九龍裁判法院進行簡短提訊,律政司一方派員出庭作,明言或申請駁回申索,終獲審裁官押後案件至3月31日,所便雙方準備文件。

http://static.stheadline.com/stheadlin ...
佢地唔係扮傻
係真係傻架啵

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-1-14 10:21 PM 發表
告錯人
故意

理老母大學畜生 😀

我都想知心靈受創、有冇得向曱甴索賞。

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-1-14 15:21 發表
曱甴係咁上下

引用:
原帖由 煙花三月下 於 2020-1-14 11:59 PM 發表

故意
屎忽痕??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-1-15 08:51 AM 發表
屎忽痕??
快搵基佬全

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]