• 瀏覽: 27,682
  • 回覆: 132
  • 追帖: 3
瘤豬睇報紙閱讀一半,另一半就自己加鹽加醋作文,還來香討誤導網友😡😡😡

作假野喎,瘤豬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hksitison 於 2020-1-14 22:27 發表

"多數係伊朗貪平用佐中國山寨雷達,以為捉到寶,當架機係美國隱形站機"
新聞來源沒有呢句
樓主自己加, 行為可恥!
瘤豬係極可恥,自己加假新聞落去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-1-14 03:34 PM 發表

咁奇怪???日中成千架係大陸飛都無打落黎嘅?
師兄。 。。。。你成厚晶喎。抹抹佢啦!
拿拿拿,你比喻唔合適。
美軍軍艦經常入侵南海,叫美軍唔好去台海,美軍又照去
中國外交部成日都嚴正交涉,如果無侵犯中國領土主權,又嚴乜正交涉。

中國東風21 連航空母艦都打得爆,次次美軍軍艦入侵,中國都完無反應。

回覆 引用 TOP

樓主,你都係返呆灣咬空心菜隻奶吧啦,香港冇人練發瘟功架!!🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

其實呢隻機死左嘅人,都係比特朗普簡接害死,美國要殺一個人就光明正大話殺就殺,點解又無人講

近年空難都是波音,滷味做手腳熄左個客機識別系統

回覆 引用 TOP

伊朗張所有疑犯士兵拉晒,如果係香港就—定唔會咁做

冚家剷,香港學吓獨裁伊朗啦,人地已承認犯錯公開認錯,更即時成立獨立法庭治罪

引用:
原帖由 WPGLY 於 2020-1-14 03:13 PM 發表

伊朗擊落烏克蘭客機造成176死空難悲劇,伊朗表示乃非故意所為,指烏克蘭客機飛近軍事敏感設施而遭到錯誤擊落。惟初步證據顯示,空難烏克蘭客機飛行路徑與一般客機並無分別。伊朗和美國交火後擊落民航客機,原因相

多數係伊朗貪平用佐中國山寨雷達,以為捉到寶,當架機係美國隱形站機

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2540096/%E ...
又做屈原細佬屈人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-1-14 03:34 PM 發表

咁奇怪???日中成千架係大陸飛都無打落黎嘅?
師兄。 。。。。你成厚晶喎。抹抹佢啦!
佢直頭系Hi多咗啦,腦退化 😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WPGLY 於 2020-1-14 03:13 PM 發表

伊朗擊落烏克蘭客機造成176死空難悲劇,伊朗表示乃非故意所為,指烏克蘭客機飛近軍事敏感設施而遭到錯誤擊落。惟初步證據顯示,空難烏克蘭客機飛行路徑與一般客機並無分別。伊朗和美國交火後擊落民航客機,原因相

多數係伊朗貪平用佐中國山寨雷達,以為捉到寶,當架機係美國隱形站機

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2540096/%E ...
美國試過誤中客機

我覺得好不幸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flowerson 於 2020-1-14 10:18 PM 發表

台灣架美國黑鷹跌落黎冇人講,抵樓主做美國狗
美國賣高價過期水貨比台灣係人都知架啦, 空心蔡比錢人賺, 仲要伸晒脷公開多謝美帝, 好核突囉~ 你去街市買完菜, 都唔會多謝菜販賣棵菜比你啦, 會唔會調轉咗呀

https://youtu.be/nxH2boBfTAc

真相?
台灣人講真相,吾係大陸人講呀
又係老尾搞鬼,過伊郎一棟

這世界,反應慢的會被玩死,能力差的會被閒死,膽子小的會被嚇死,  酒量小的會被灌死,身體差的會被累死,講話直的會被整死, 能幹活的會被用死。所以做任何事情不必太認真。不然人在天堂,錢在銀行。

回覆 引用 TOP

RIP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大寶 於 2020-1-14 08:29 PM 發表

夠鐘食藥!!!!!
千祈唔好食錯!🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]