• 瀏覽: 24,421
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
求其俾張相就話係佢打人要拉要鎖,咁你地班仆街又成日話濫捕???現場見到拉就話路過,一張相就證據?你地D雙標都幾無恥,我話你地自己搵人打自己又得唔得呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-14 02:29 PM 發表

學生動源召集人鍾翰林及一名女成員去年8月於旺角登打士街突遭兩名戴口罩男子迎面施襲,其中女成員被打至臉部及眼部紅腫,犬齒移位。學生動源今日於其Facebook表示,二人本周內收到警方發出的「中止調查通知書」,信中提及因未有足夠證據拘捕任何人士,所以已中止調查案件。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20200113/720pix/1578 ...
冇事就黑警,
有事就警方.

都話明係黑警,
應搵黑暴來查.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Freemantho 於 2020-1-14 03:31 PM 發表

不如下次暴動前, 你兩條粉腸自己去問哂所有有戴口罩的仆街曱甴, 到底係邊條友打你地好過啦 !
E !咁就有得和你查啦

由於懷疑施襲者 品格良好 而被襲者面目可憎
根據大律師話可以不提控訴

荷盡已無擎雨蓋  菊殘猶有傲霜枝
一年好景君須記  最是橙黃橘綠時
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-14 02:29 PM 發表

學生動源召集人鍾翰林及一名女成員去年8月於旺角登打士街突遭兩名戴口罩男子迎面施襲,其中女成員被打至臉部及眼部紅腫,犬齒移位。學生動源今日於其Facebook表示,二人本周內收到警方發出的「中止調查通知書」,信中提及因未有足夠證據拘捕任何人士,所以已中止調查案件。...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20200113/720pix/1578 ...
再嘈打多鑊金

回覆 引用 TOP

引用:

求其係街搵個人打一身囉曱甴係咁架啦

回覆 引用 TOP

曱甴抵9死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pro2 於 2020-1-14 15:32 發表

E !咁就有得和你查啦
由佢查啦, 得鳩閒咩 !

曱甴比人打走去報警???
唔撚係咁廢呀, 本身已經"無卵用", 依家仲要無D骨氣~~正一垃圾

回覆 引用 TOP

睇見條柒頭,我都想私鳥佢!

引用:
原帖由 Freemantho 於 2020-1-14 03:34 PM 發表

由佢查啦, 得鳩閒咩 !

回覆 引用 TOP

比d骨氣

回覆 引用 TOP

張相的人就係戴哂口罩, 所以查唔到, 都話左要推"禁蒙面法"啦 ! 

回覆 引用 TOP

有相咪掂哂啦,曱甴惡L過西,自己找手足攪掂啦,洗鬼警察查咩!唔得,且係張相無L用啦,咁點查呀?

回覆 引用 TOP

引用:

吹呀。打的小。黑爆殺人又無講

附件

20191113_2c011976424f5a7837688DkymmxcTzz6.jpg(50.46 KB)

2020-1-14 03:35 PM

20191113_b2bb0851f0ea17ff5cbckaFi7RxdDLUt.jpg(99.67 KB)

2020-1-14 03:35 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]