• 瀏覽: 23,801
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
可以學下d民主派議員,話要私人控告對方,而發起眾籌丫嘛,正一蠢蛋!
籌完又唔告果下先至係目的丫嘛!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-14 02:52 PM 發表

克警冇事就9官狀棍黑醫護
有事就法官律師醫生護士
唔通淨係當差先冇骨氣?

不過有骨氣就劈咗炮啦~
你又知?你當差㗎?😎

回覆 引用 TOP

查黑暴有無帶人入去先,是否唔夠打?是否9 up 721

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-14 02:29 PM 發表

學生動源召集人鍾翰林及一名女成員去年8月於旺角登打士街突遭兩名戴口罩男子迎面施襲,其中女成員被打至臉部及眼部紅腫,犬齒移位。學生動源今日於其Facebook表示,二人本周內收到警方發出的「中止調查通知書」,信中提及因未有足夠證據拘捕任何人士,所以已中止調查案件。...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20200113/720pix/1578 ...
黑警嚟嘅仲搵佢哋查嚟做乜,一陣間捉你埋入去新屋嶺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Freemantho 於 2020-1-14 02:51 PM 發表

張相的人就係戴哂口罩, 所以查唔到, 都話左要推"禁蒙面法"啦 !
係啦,但偏偏佢地又讚成喎改返例咪(和你查)囉

點解俾人打,你地做過乜,現場幾多人載左口罩?

回覆 引用 TOP

毒果幫白痴仔去查案,岸九至極

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-14 02:29 PM 發表

學生動源召集人鍾翰林及一名女成員去年8月於旺角登打士街突遭兩名戴口罩男子迎面施襲,其中女成員被打至臉部及眼部紅腫,犬齒移位。學生動源今日於其Facebook表示,二人本周內收到警方發出的「中止調查通知書」,信中提及因未有足夠證據拘捕任何人士,所以已中止調查案件。...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20200113/720pix/1578 ...
話明係黑警 仲走去報警?你地d黃屍真係on99

回覆 引用 TOP

有相就私了啦,使鬼黑警查咩~~

回覆 引用 TOP

哈哈!你地都係想警察查唔到,先有得屈嘛!

回覆 引用 TOP

打你有冇指紋留底呀, 削塊面黎化驗啦, 傻仔, 好多案都破唔到架

回覆 引用 TOP

我唔信 你試多次

回覆 引用 TOP

Another attention seeker with serious mental issue 

回覆 引用 TOP

引用:

連登狗,滾回連登。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pro2 於 2020-1-14 15:27 發表

係啦,但偏偏佢地又讚成喎改返例咪(和你查)囉
不如下次暴動前, 你兩條粉腸自己去問哂所有有戴口罩的仆街曱甴, 到底係邊條友打你地好過啦 !

提示:支持鍵盤翻頁左 右