• 瀏覽: 23,193
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
學生動源召集人鍾翰林及一名女成員去年8月於旺角登打士街突遭兩名戴口罩男子迎面施襲,其中女成員被打至臉部及眼部紅腫,犬齒移位。學生動源今日於其Facebook表示,二人本周內收到警方發出的「中止調查通知書」,信中提及因未有足夠證據拘捕任何人士,所以已中止調查案件。...

黑警比9更賤  黑警黑過墨汁
逢係襲擊示威者記者議員一概不查

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20200113/60479724

熱賣及精選
打多鑊就有得再查

又話施襲者带晒口罩,又何來有相片?張相又邊度嚟?

係唔查呀, 吹撚漲呀, 撼頭埋牆死撚咗佢囉

[size=1.5]每日一毒果, 青山預埋我

又話施襲者带晒口罩,又何來有相片?張相又邊度嚟?  x 2

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-1-14 02:30 PM 發表

打多鑊就有得再查
下次要驗屍先查

回覆 引用 TOP

比d骨氣唔好報克警啦仆街

隨緣濟眾,其類至繁,約言其綱,大約有十:
第一;與人為善.第二:愛敬存心.第三:成人之美.第四:勸人為善.第五:救人危急.第六:興建大利.第七:捨財作福;第八:護持正法.第九:敬重尊長.第十:愛惜物命.
死手山死毒果,搵你老母查喇,杏加橙😡

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

點解報警?

回覆 引用 TOP

大把外型衣著都一樣嘅暴徒周街追打人啦,又拉得晒咩

回覆 引用 TOP

冇事就克警,有事就警察,正仆街

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-1-14 02:32 PM 發表

又話施襲者带晒口罩,又何來有相片?張相又邊度嚟?
黑警戴口罩一樣認到
遲啲就會拉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-1-14 14:41 發表

又話施襲者带晒口罩,又何來有相片?張相又邊度嚟? x 2
張相的人就係戴哂口罩, 所以查唔到, 都話左要推"禁蒙面法"啦 !

曱甴做成的, 帶晒口罩怕被人認出嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tikk 於 2020-1-14 02:45 PM 發表

比d骨氣唔好報克警啦仆街
克警冇事就9官狀棍黑醫護
有事就法官律師醫生護士
唔通淨係當差先冇骨氣?

不過有骨氣就劈咗炮啦~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]