• 瀏覽: 5,309
  • 回覆: 79
+6
引用:
原帖由 rilakkuma23 於 2020-1-14 02:36 PM 發表

理工大就咁被毀了
管理層責無旁貸

引用:
原帖由 monique_0131 於 2020-1-14 02:12 PM 發表
安保工作要加強,唔好讓壞人再次進入
校董唔反思,歷史將重演

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-1-14 02:12 PM 發表
蛆蟲大學...

just leave it be
dun fix it and feel the pain 
fuck the library fuck everything

destroy everything and burn it to the ground
hell yes..........it is just a game

引用:
原帖由 幸運兒 於 2020-1-14 02:14 PM 發表
維修嘅錢邊度嚟嘅?之前校董事唔係喺喊窮咩?
政府拿出大部分

引用:
原帖由 qskenny 於 2020-1-14 02:16 PM 發表
可有企業敢錄用理工大學生?
呢個唔好講

引用:
原帖由 lemonlimejuice 於 2020-1-14 02:19 PM 發表
「一粒老鼠屎毀了一鍋湯」
好幾顆呢

引用:
原帖由 johnmmhma 於 2020-1-14 02:22 PM 發表
典型嘅曱甴窩,實喺係太臟了
遺臭萬年咗

引用:
原帖由 team123456 於 2020-1-14 02:34 PM 發表
直接改成監獄啦

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2020-1-14 01:57 PM 發表
百年建設三日成虛
傷辱癒合三代不成……
硬件可以癒合,軟件一時之間難以匹配

一班想保護校園的人, 竟然也是破壞校園的人, 你說諷不諷刺?
yellow object果然只會用@!@$!@$@!$@!$想東西, 果然和黃色很相配, 黃色....很色

垃圾大學

引用:
原帖由 rilakkuma23 於 2020-1-14 01:43 PM 發表
理大校園去年11月經歷暴劫,損毀嚴重,校方經一個多月「快速」修補,終趕及昨日第二學期開學重開,不過校方稱雖有九成地方恢復使用,但通往A座及G座通道、泳池、連接Z座天橋、圖書館一至三樓、所有對外天橋,以及個別商戶仍然未能重開。過往開放的校園,現時出入受限,校方在A及Y座出入口設入閘機,只讓教職員及學生進入校園,其他人士須預先登記。
《大公報》記者昨日在理大人員帶領下參觀校園修復設施。最多人關心是邵 ...
Canteen 冇人食,好快玩完,冇人投來做,正爆??

拆左理大啦...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]