• 瀏覽: 11,403
  • 回覆: 76
+11
支持起居屋
理大搬去大嶼山 大澳

引用:
原帖由 Kradchan 於 2020-1-14 10:33 AM 發表
去年11月多間大學被佔領,當中香港理工大學被佔領期間,示威者與警方曾發生激烈衝突,紅磚瓦校園內多處遭破壞,至今仍未完全解封。理大學生校董李傲然表示,校方現正於校園設立入閘機,要求出入的學生和教職員拍卡方能進入。理大回應指,校方在校園的主要入口安裝閘機,目的是令師生及員工在進出校園時更為有序及便捷,入閘機設施有效疏導進出校園的人流。

https://cdn.hk01.com/media/image ...

引用:
原帖由 阿成118 於 2020-1-14 10:46 AM 發表

鬼佬天使
冇戴....

引用:
原帖由 Kradchan 於 2020-1-14 10:33 AM 發表
去年11月多間大學被佔領,當中香港理工大學被佔領期間,示威者與警方曾發生激烈衝突,紅磚瓦校園內多處遭破壞,至今仍未完全解封。理大學生校董李傲然表示,校方現正於校園設立入閘機,要求出入的學生和教職員拍卡方能進入。理大回應指,校方在校園的主要入口安裝閘機,目的是令師生及員工在進出校園時更為有序及便捷,入閘機設施有效疏導進出校園的人流。

https://cdn.hk01.com/media/image ...
多舊魚,理大本身就是盛產跳閘高手。哦!明了,用來訓練新丁。

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-1-14 10:58 AM 發表
班垃圾學生咁都話過嚴,dllm1呢啲基本野啦下嘩
搭地鐵都係拍卡進入,學生校董唔 L 好搭囉

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-1-14 11:42 AM 發表
為免有武器和汽油彈進出,所有學生出入安拍卡唔夠,應要裸檢再著返衫才可進出校園。
裸檢,我要做guard

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-1-14 10:58 AM 發表
班垃圾學生咁都話過嚴,dllm1呢啲基本野啦下嘩
返屋企個屋苑都要拍卡或要密碼啦,唔去管理處抗議?

有用咩?班曱甴邊有性架,咪連閘都撞爛你

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2020-1-14 11:00 AM 發表

再破壞政府不應找數
今次都唔應該找數先啱

引用:

以後有事佢找數呀

以後有錢老唔會再捐錢,所有大樓維修叫班學生做反,全部叫李嘉誠捐。。

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2020-1-14 10:54 AM 發表
咁咪好,唔駛阿豬阿狗都入得去,校方再唔管理好校園,再受破壞,捐款全撤就唔好喊。
大學冇捐款,研究冇經費,排名墮後,變九流大學就搵鬼讀(搵暴徒讀就名正言順係暴大) ...
有條撚用咩啲閘機佢哋話調就調啦第日咪多幾部集寄俾佢哋博難買

理大由上到下都係OnL99

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]