• 瀏覽: 646
  • 回覆: 10
+4
大家睇下民主港英政府係點回應市民訴求?

附件

1452333714_dbfd.jpg(69 KB)

4-1967-hongkong-riots2.jpg(61.49 KB)

36f9e8d3368ea6f3c47fd5fda9610d71.jpg(69.16 KB)

引用:
原帖由 井底純情的主角 於 2020-1-14 09:45 AM 發表
「人權觀察」(Human Rights Watch)總監羅斯(Kenneth Roth)又想到香港搞乜事
起碼在港狗嗡, 大放厥詞, 宣揚所謂人權, 再[善]動暴動有理冇罪論等.
再次鼓動青年人去作亂.

條友想嚟港煽風點火?

低等生物曱甴冇腦嘅,之前出盡力搞人權法,而家通過咗啦.
尾國有乜七做過呢,派條搞屎棍嚟搞兩嘢.搞臭咗咪走囉.
你估尾國佬真喺會做嘢咪,有冇人權法尾國佬都凍你戶口啦,多卵魚.
無啦啦射個飛彈殺鳩咗人都喺咁啦.夠惡就得使卵講法.
老毛同南韓肥仔就精嘞,寧要核子不要褲子.

主題標籤 #區議會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]