• 瀏覽: 27,832
  • 回覆: 327
  • 追帖: 2
+14
總好過拿來做明日大愚

畀錢海洋公園整靚啲香港
好過畀錢濕狗大學

唔贊成

Disney 把住塊地咁多年, 又蝕錢點解吾收番?

妳經營不善就收山啦 仲注資落來? 搞臭海洋公洋以往辛苦建立返來既 名聲 睇班管理層 尋日講野都係派膠多 老思想老管理 人事作風管理思想一成不變 比多106億妳 都晒鳩氣

Out out地.

引用:
原帖由 gameboy115 於 2020-1-14 10:33 AM 發表
盛智文之前搞過乜,令海洋公園賺錢??不過,海洋公園現在點搞都死,自從迪士尼樂園開幕,d客分薄曬,除非海洋公園揾到好特別selling point 吸客.....絕對吾糸翻新機動游戲果d普通野。政府揼錢現在只糸吊命..... ...
所以咪話政府當年踢走盛老ON撚柒9囉
盛老唔係做好多野, 淨係收1蚊做主席就已經幫到好多,
海洋公園再唔搞掂依家個班濕9吸水高層,
就算政府做幾多野, 甚至乎暴力事件完全完結都一樣無力回天

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2020-1-14 08:50 AM 發表

唔怪得盛智文走老
搞清楚, 唔係盛智文走佬

係一男子忌才, 趕佢走

點解唔叫一男子嘔5千萬出嚟填數?

黑衣曱甴要攬炒呀、海洋公園冇錢可以向犯民肥佬黎等索價!!!

納稅人比錢無得用!

機動遊戲和哈佬喂都玩到厭,入場費又貴,食野又貴,兩個人去都洗兩三千

番禺長隆過山車仲好玩刺激

引用:
原帖由 山邊勇敢的高潮 於 2020-1-14 09:06 AM 發表
入場費半價咪多人,一啲冇新意嘅主題公園還收那麽貴!
仲要學埋老鼠樂園唔比人帶食物進場,入面D食市貴到無論,一樽街邊7仔10元飲品要38元,一盒燒味飯要過百,仲要係2018價錢.

引用:
原帖由 kazkaz2 於 2020-1-14 09:12 AM 發表

拆哂佢 變成個野生公園可能仲多人去
南區梗係改起豪宅變現 將海洋公園搬去港珠澳大橋人工島刺激港珠澳人流

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]