• 瀏覽: 27,876
  • 回覆: 327
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 refugee 於 2020-1-14 09:10 AM 發表
遊客怕左啲曱甴黑暴唔黎點翻身啊

靠港人生日免費入場得咩?
你其實沒有睇過呢段新聞,唔係唔會咁講。

引用:
原帖由 starr 於 2020-1-14 08:51 AM 發表
拆左佢起公屋
正,好主意

100億用喺醫院好過啦

引用:
原帖由 火腿美人 於 2020-1-14 10:13 AM 發表
呢個政府真係無得頂..............

個根源係班死PK 杏家橙曱甴搞到無遊客想黎香港...............

解決咗死PK 杏家橙曱甴先啦, 否則, 你整乜都無遊客黎...................... ...
你又係一個無知,唔該睇下新聞。

無知真係好慘,做人乜都唔識,只懂廢噏。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-1-14 08:41 AM 發表

海洋公園連續4年見「紅」,更無力償還貸款,早前向政府提交百億元「全新定位策略發展計劃」建議書求救,政府與公園昨一同公布發展計劃和財務安排建議,包括一次過資助公園106.4億元,並推遲兩筆政府貸款還款期8年及同時豁免利息,涉款約24.66億元,減輕公 ...
香港人加油,攬炒,要肛服,用住先
恐怖分子訓練基地,100億就足夠了?
廉政公署是否需要調查?

引用:
原帖由 武山義尚 於 2020-1-14 09:24 AM 發表
無遊客,死得
一日黃屍不除,香港無救
香港人 期待果D 死PK 杏加橙曱甴等天收............

佢搞左幾間主題酒店出黎, 唔係搵我地填呀

已經太遲了,拆卸起樓啦

政府大能把錢 不過攞曬去起無人用的高鐵大橋 宜家去起無人黎的主題公園 做工程就發達

真係唔屌唔得!
海公年收10幾億,要106億?
不如,海公免費,比香港市民玩10年好過。cls!機動拆,留動物,全開放。

裁減曱甴員工先,再有談判餘地!
咁就會有曱甴議員彈出嚟,話集體回憶!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-1-14 09:08 AM 發表
曱甴樂園,不如等曱甴去救啦
要班PK 杏加橙曱甴去幫襯 ?...........佢地咪唔畀錢跳閘入去.............

呢頭話冇錢,貪腐無能嘅政府竟然私私相受佰億給自己友而從中極多油水位給甚麼工程公司,香港政府挪用市民血汗錢自肥,立法會一定不可批准

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]