• 瀏覽: 37,029
  • 回覆: 600
  • 追帖: 3
+23
個女死刺激到佢 short L咗
引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-1-13 09:29 PM 發表
主席咁仁慈嘅有冇幫殺你個女嘅犯人求情?可能佢都係品格良好?只係一時錯手殺人!

dklm妨礙司法公正喎。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-1-13 09:18 PM 發表
Uber 司機品格好唔好呀?
應該基本上好人一個,戴啟思應該致函黎巴嫩政府要求赦免佢。
覺得係佢個女反抗,迫到司機要用過度武力制止,先至令佢犯法。完全係佢個女唔啱!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-1-13 09:31 PM 發表

應該基本上好人一個,戴啟思應該致函黎巴嫩政府要求赦免佢。
覺得係佢個女反抗,迫到司機要用過度武力制止,先至令佢犯法。完全係佢個女唔啱! ...
😂👍🏻👏🏻👏🏻支持!推到上報!

On 9

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-1-13 09:03 PM 發表
大律師公會主席戴啟思今天(13日)出席2020年法律年度開啟典禮,他致辭時表示,嚴重暴力、刑事毀壞等行為與行使和平示威的權利背道而馳,被捕者今年將為自己的行為負責,又指很多人被指控干犯的公眾秩序罪行,但往往並不牽涉暴力或嚴重破壞,當中好一部份人正面對著會招致漫長刑期的嚴重控罪,「大致上,他們都有著良好品格(good character),代表著香港社會一大部分人。」戴啟思指,他無權置喙律政司以甚麼 ...
嘩,原來打砸搶燒甚至暴力私了擲汽油彈都叫品格良好?? 
咁南亞扑頭黨,入屋爆竊強姦,街頭搶劫以呢條死鬼既口中應該可歸納為守法守規優良巿民黎,警方應該請佢地番警署頒發好巿民獎錦旗一支表揚下……第一個要拉就係佢,正一係青山常客。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-1-13 09:18 PM 發表
Uber 司機品格好唔好呀?
一定好過香港曱甴多多聲

律師公會主席公然妨礙司法公正

佢報應早已出現在黎巴嫩

又係黃色法官

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-1-13 09:03 PM 發表
大律師公會主席戴啟思今天(13日)出席2020年法律年度開啟典禮,他致辭時表示,嚴重暴力、刑事毀壞等行為與行使和平示威的權利背道而馳,被捕者今年將為自己的行為負責,又指很多人被指控干犯的公眾秩序罪行,但往往並不牽涉暴力或嚴重破壞,當中好一部份人正面對著會招致漫長刑期的嚴重控罪,「大致上,他們都有著良好品格(good character),代表著香港社會一大部分人。」戴啟思指,他無權置喙律政司以甚麼 ...
一早知呢班福街9官又想放生班杏+橙啦!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-1-13 09:08 PM 發表
阿某某無案底又做義工,亦都係基督徒,聽日去打劫被拉,係咪應該唔檢控?
黃狗法官話...何只唔檢控,直頭要加許

姦殺佢個女個兇手品格可能都好好。點解呢種人既罪要個女去幫佢受。

暴徙品格良好,果然係2020年最大笑料。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]