• 瀏覽: 5,555
  • 回覆: 75
+2
香港成功攬炒無差別杏+橙👍
狗只懂吠
不知唯何吠
吠了自然係

嗱!呢啲咪人治囉!
到時候我話係公眾利益,就可以放人,就算斷正,證據確鑿入硬都好,有咩所謂

西方人人平等萬事以證據行先嘅精神死L咗去邊?

戴豬個女被姦殺對公眾有乜利益關係?
Uber 司機服務社區交通方便對公眾有利禍。應該咪L撿控啦,仆街。

附件

35mltrMp2NsHEdyr7ZgZG-DmWyj-24ZMq6EZ_quhGf4.jpeg(121.82 KB)

這些才是法治,不是髮治

老到懵盛盛
犯咗法都唔告?
乜撚公眾利益?
痴鳩線
👿

呢D係畜治精神
引用:
原帖由 煙hai 於 2020-1-13 08:35 PM 發表
大律師公會主席戴啟思在本法律年度開啟典禮致辭時表示,嚴重暴力或刑事毀壞行為無疑與行使和平示威的權利背道而馳。他指,對一些人來說,他們今年稍後將要為自己的行為負責...

講得冇錯,鎖人告人根本唔L使睇證據先,最緊要維持公 ...

狗只懂吠!

引用:
原帖由 煙hai 於 2020-1-13 08:35 PM 發表
大律師公會主席戴啟思在本法律年度開啟典禮致辭時表示,嚴重暴力或刑事毀壞行為無疑與行使和平示威的權利背道而馳。他指,對一些人來說,他們今年稍後將要為自己的行為負責...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200113/_2020011318501873213.jpg

香港既法治?

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-1-13 08:50 PM 發表
戴豬個女被姦殺對公眾有乜利益關係?
Uber 司機服務社區交通方便對公眾有利禍。應該咪L撿控啦,仆街。
做乜個個仆街既錯,都報係自己仔女身上

邊個[公眾]嘅利益最重要?
引用:

暴徒宜家識乞求,早知今日何必當初呢!!

狗不改食屎

兩件戴妖唔死,香港冇前途

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]