• 瀏覽: 13,642
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-13 03:40 PM 發表
伊朗首都德黑蘭周日(12日)連續第二日爆發反政府示威,抗議革命衞隊上周擊落烏克蘭客機,在其中一所大學的集會,大部分示威者都刻意避開踏到漆在地上的美國及以色列國旗,並向少數踏旗的學生喝倒采,現場還傳出有人高呼:「我們的敵人在伊朗,不是美國」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3844287/org/9377151d4817d7bd3372cae1d1500 ...
真係處處有傻仔,唔怪得佢老美咁爽

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-1-14 05:25 AM 發表

你去過伊朗未?
我諗回覆呢個貼嘅人,一定全部都冇去過伊朗、包括我。

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-13 03:40 PM 發表
伊朗首都德黑蘭周日(12日)連續第二日爆發反政府示威,抗議革命衞隊上周擊落烏克蘭客機,在其中一所大學的集會,大部分示威者都刻意避開踏到漆在地上的美國及以色列國旗,並向少數踏旗的學生喝倒采,現場還傳出有人高呼:「我們的敵人在伊朗,不是美國」。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 17d7bd3372cae1d1500 ...
咁你仲唔過去幫下手?

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2020-1-14 06:41 AM 發表

這情況跟香港班大學生何其相似﹗?
國仇家恨,竟然去幫敵人來倒自己米﹗
其中的內情,就由大家自己去猜吧﹗
邊個政府用導彈炸左烏克蘭 航空嘅飛機, 令到176個伊朗公民死亡

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-1-14 08:27 AM 發表

邊個政府用導彈炸左烏克蘭 航空嘅飛機, 令到176個伊朗公民死亡
你連新聞也沒看聽,就吹?
其中 五十幾是鳥克蘭人,另外是其它國人

引用:
原帖由 symphonicdance 於 2020-1-14 06:34 AM 發表
又一批被洗腦被煸動的人。老美在背后發功令中東永無寧日。
敵人的敵人呢就是朋友

傻HI大學生全世界都有

引用:
原帖由 trumbb 於 2020-1-14 08:40 AM 發表

你連新聞也沒看聽,就吹?
其中 五十幾是鳥克蘭人,另外是其它國人
係沒有176個伊朗公民, 但都有86名伊朗公民死亡。

邊一個政府用導彈擊落飛機

引用:
原帖由 willy222 於 2020-1-13 06:33 PM 發表

你啲中文體育老師教
可能係化學老師教都唔定!🤣

引用:
原帖由 willy222 於 2020-1-13 06:33 PM 發表

你啲中文體育老師教
可能係美狗教,因為佢哋專門奶美狗C眼,真是情何以堪!

全世界一件事就可以爆發上街以至革命,就美國同埋親美統治者上台就唔會,點解呢下?

美國國防部長都說了沒有證據證明蘇萊馬尼想策劃攻擊美國大使館, 證明只是浸浸個人幻想及藉口, 可能隨時誇越國界想殺誰就殺誰。
雖然伊朗誤擊落客機, 但只能說2者都不是好object,正如香港一樣, 林鄭不是好東西, 但black object就是好東西嗎?
為什麼那些伊朗大學生偏偏要選站美國邊, 更甚是尊敬美國國旗到如斯地步
美國越界隨便殺人後, 那些大學生去那裡了?
為什麼地球上有那麽多美國狗?

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-1-14 08:27 AM 發表

你應該再追問:點解佢會打下烏克蘭航機,是否又距問題根源又近D呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]