• 瀏覽: 13,644
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 danny.chai 於 2020-1-13 07:17 PM 發表

又再照板主碗
美國佬:一字記之曰:亂

比美國侵略…伊拉克、伊朗…滅國!國民有嘜感想!

引用:
原帖由 willy222 於 2020-1-13 06:33 PM 發表

你啲中文體育老師教
跟美帝學

但香港人就鐘意在地下寫光復香港,任人踩香港

引用:
原帖由 willy222 於 2020-1-13 06:33 PM 發表

你啲中文體育老師教
無所謂喇……反正呢班柒頭都係腦殘嘅,
明明係殖民主義侵略者,
只不過人家懂得包裝懂得美化佢哋嘅暴力罪行,
到某天整個國家被殖民主義侵略者摧毀後……國家嘅資源財富卻被掠奪一空,
只剩得一個空殼卻天天喊民主自由民主選舉?
咁多顏色革命後變得又殘又廢(墟)嘅國家作為案例,
呢班柒頭竟對此一無知?
腦殘得多徹底!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-13 03:40 PM 發表
伊朗首都德黑蘭周日(12日)連續第二日爆發反政府示威,抗議革命衞隊上周擊落烏克蘭客機,在其中一所大學的集會,大部分示威者都刻意避開踏到漆在地上的美國及以色列國旗,並向少數踏旗的學生喝倒采,現場還傳出有人高呼:「我們的敵人在伊朗,不是美國」。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 17d7bd3372cae1d1500 ...
講盡大話既就神咁拜,勇於認錯,知禮義廉恥的就敵視,大學生?枉為讀書人

全世界都有曱甴呀。吾奇呀。崇洋好正常。崇到面都唔要就比人恥笑囉

引用:
原帖由 sman070707 於 2020-1-13 05:31 PM 發表
老美每次滲透都喺先搞學校,其他國家真喺要諗定措施
所以香港啲人應該諗諗

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2020-1-13 10:38 PM 發表
證明所有大學生都係壞腦,佢哋完全唔會睇歷史點解伊朗發展到今時今日,中東咁亂邊一個罪魁禍首
你香港人睇到香港嘅真相

美狗又發功, 內戰

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-13 05:16 PM 發表

想老屈美帝冇咁易
老美派人混入示威時,開鎗殺幾個無辜市民就可屈伊朗殘暴,此幕,香港遲早也會上演。

又是濕九大學生,大學生真是垃圾

係伊朗無啦啦少左百幾人唔係咩出奇嘅事,你當係香港?

尾佬又可以使出真功夫!🤭

美國佬最能叻搞d學生仔......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]