• 瀏覽: 41,914
  • 回覆: 332
  • 追帖: 1
+14
如果俾中國漁民捉到,
大把假環保撚, 假道德撚, 黃屎撚, 仇中撚, 漢奸撚樣....
立即跑出黎鬧爆

美國佬捉到, d撚樣自動消失

用冬菇豆卜炆咗佢好味

清蒸應該好正

中國人捉魚:破壞海洋生態
美國人捉魚:天經地義

引用:
原帖由 ringo654321 於 2020-1-13 06:17 AM 發表
如果俾中國漁民捉到,
大把假環保撚, 假道德撚, 黃屎撚, 仇中撚, 漢奸撚樣....
立即跑出黎鬧爆

D狗閪最鍾意為反而反,人地乜都吾得,佢地就放火燒人就乜都得,但係敢做吾敢應!

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-1-13 06:09 AM 發表
一名漁夫較早前在美國佛羅里達州海岸捕獲一尾重達350磅(約158.7公斤)的華沙石斑魚。專家指這條魚可能已經有50歲高齡...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200113/photo/bkn-20200113050039683-0113_00972_001_01b.jpg?20200113050345

等於兩個成年人嘅重量! 今大條龍躉多數含大量雪卡毒 ...
好心放左佢啦

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-1-13 06:51 AM 發表
中國人捉魚:破壞海洋生態
美國人捉魚:天經地義
有人魚毛蝦毛通殺!有人殺大留細!呢個就係中國同外國分別

條魚 50歲 , 專家咁肯定, 信一成都死啦, 你幾多歲, 專家會知咩, 要睇你身份證才知道? 專家(  專害人家) 才對

呢條「大斑」不能安享晚年
比D假民主人士獵殺

過唔到農曆新年真慘

引用:
原帖由 ringo654321 於 2020-1-13 06:17 AM 發表
如果俾中國漁民捉到,
立即跑出黎鬧爆

跟樓有同一諗法。''香港人''嘅標準/價值觀好變態,凡係中都反/都係負面!

引用:
原帖由 南非王子 於 2020-1-13 06:40 AM 發表
清蒸應該好正
要蒸幾耐至唔會熟過頭,個蒸爐都好巨型

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]