• 瀏覽: 5,380
  • 回覆: 78
+4
做黃店但拒絕捐款比大台, 黑暴一定裝修

引用:
原帖由 中午謝皮的碼頭 於 2020-1-12 09:57 AM 發表
店內貼滿支持反修例運動海報的「黃店」文華饕記,昨晚(11日)遭七名蒙面穿黑衣服男子手持鐵鎚刑毀。文華負責人指33歲男店員喝止黑衣人稱「你哋做乜事?」即被毆打,警方則表示男店員懷疑因金錢糾紛而遇襲。

https://cdn.hk01.com/media/images/3842230/org/7d409dc7a283ef114ccbccabf54aa72c.jpg

店內貼滿支持反修例運動海報的「黃 ...
哈哈哈哈哈哈哈哈哈,無交保護費比黑社會都唔會破壞你,無交比曱甴就…

係咪睇錯咗呀? 有無留低10蚊同sorry囉?
引用:
原帖由 中午謝皮的碼頭 於 2020-1-12 09:57 AM 發表
店內貼滿支持反修例運動海報的「黃店」文華饕記,昨晚(11日)遭七名蒙面穿黑衣服男子手持鐵鎚刑毀。文華負責人指33歲男店員喝止黑衣人稱「你哋做乜事?」即被毆打,警方則表示男店員懷疑因金錢糾紛而遇襲。

引用:
原帖由 931931 於 2020-1-12 10:00 AM 發表
做黃店但拒絕捐款比大台, 黑暴一定裝修
無論黃藍白店被裝修,都係香討網民贏

無交保護費?

引用:

活該得到我們十四億人的報復

他們香港人這么反警察,不用找警察幫忙
警察就在辦公室上網休息一下就可以

藍絲著黑衣以為人唔知?

呢D垃圾手段就係黃屍最喜歡用, 怪不得別人
引用:
原帖由 無盡活潑的蛋 於 2020-1-12 10:33 AM 發表
藍絲著黑衣以為人唔知?

黑吃黑,冇可疑

唔交足保護費就會比勝利隊勝利,再唔交就會一路被勝利好多好次

引用:
店內貼滿支持反修例運動海報的「黃店」文華饕記,昨晚(11日)遭七名蒙面穿黑衣服男子手持鐵鎚刑毀。文華負責人指33歲男店員喝止黑衣人稱「你哋做乜事?」即被毆打,警方則表示男店員懷疑因金錢糾紛而遇襲

重點來了

黃人自己打自己

多數是沒交保護費

店主望天打掛求 English蔡 接收黃色黑社會

這樣店鋪才有一線生機😛

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-1-12 10:39 AM 發表
唔交足保護費就會比勝利隊勝利,再唔交就會一路被勝利好多好次

cap圖好正👍Like!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]