• 瀏覽: 42,987
  • 回覆: 423
+41
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-1-11 10:21 PM 發表
班人真係好幼稚,口口聲聲講民主自由,但又接受唔到有人撐政府?  咁仲學咩人講民主?
泥賤英主使

呢 d 曲街拉到一定要打鑊金先得 😡

班趴街究竟想玩到幾時

香港市民用愛與和平嚟迎戰班曱甴暴徒既暴力破壞同打壓!!
支持警察,鏟除暴徒,缺一不可!!

一定係

引用:
原帖由 green2016 於 2020-1-11 10:34 PM 發表
呢 d 曲街拉到一定要打鑊金先得 😡
泥賤英主謀策動

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-1-11 10:11 PM 發表
佢地有6成人支持
係香港先有咁攬多on9仔支持搞亂自己地方

呢場大龍鳳做返比藍屍睇

引用:
原帖由 小肥周 於 2020-1-11 10:34 PM 發表
班趴街究竟想玩到幾時
泥賤英一死,動亂暴力就迅速瓦解

民主喎,言論自由喎

引用:
原帖由 花fa 於 2020-1-11 09:49 PM 發表
今日(11日)晚上7時許,長沙灣元州邨商場地下美心西餅,5名男子手持武器闖入並大肆破壞,期間有人以硬物砸毀一幅玻璃櫥窗,

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200111/photo/bkn-20200111201327349-0111_00822_001_01b.jpg?20200111211652

今日(11日)晚上7時許,長沙灣元州邨商場地下美心西餅,5名男子手持武 ...
曱甴想在監獄過年

請問警察或市民可否直接將暴徙擊殺? 唔死只會傷害更多市民

林鄭一日唔回應五大訴求,手足會繼續做野。

附件

20200109_f5fb27894e2779bafe27Z8xgrMZlPE9h.jpg(60.03 KB)

20191231_c7487737874fb464b5bdV9komHgSTRcp.jpg(187.72 KB)

a05b.jpg(55.8 KB)

download.jpeg(16.92 KB)

20191231_bf18566dedb66c393ade91RATtwzQW0d.jpg(26.9 KB)

人地都係打份工姐,做人駛唔駛去到咁呀

暴徒喪盡天良
明早去美心飲茶,你哋破壞,我就繼續支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]