• 瀏覽: 42,966
  • 回覆: 423
+41
黃之鋒就係始作俑者吹雞叫人搞美心

附件

Screenshot_20200111_061107.jpg(383.04 KB)

🤬🤬痴撚線

潑腐液呢 d 冷血暴徒,捉到一定要重判

去到呢個地步,香港政府/警察唔好再用家教式去管治社會!按國際標準,堵路,破壞公物,破壞交通設施,公眾地方傷人,放火應該開鎗射殺(已經多過6個月警告)。生擒呢D社會垃圾冇用!

引用:
原帖由 花fa 於 2020-1-11 09:49 PM 發表
今日(11日)晚上7時許,長沙灣元州邨商場地下美心西餅,5名男子手持武器闖入並大肆破壞,期間有人以硬物砸毀一幅玻璃櫥窗,

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200111/photo/bkn-20200111201327349-0111_00822_001_01b.jpg?20200111211652

今日(11日)晚上7時許,長沙灣元州邨商場地下美心西餅,5名男子手持武 ...
佢地有6成人支持

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-1-11 09:55 PM 發表
又系長沙灣??喂~香工集合既和你lunch又甘L橋個物業管理又系4叔新紅雞轄下既??丫~特9你個pok kai同佢地吹雞都吹得幾落力播!!!

中聯辦新貴駱先生你睇到未呀??系播~新紅雞主席呢個黨委照計輩份系低過你呀呵??甘王歧山依黨排位一樣系低過你呀呵~

少奶仔又送大禮俾習大同中央~請笑納!!! ...
繼續講啦🤗今日未食飯呀~冇乜食力嘅🤭

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-1-11 09:55 PM 發表
又系長沙灣??喂~香工集合既和你lunch又甘L橋個物業管理又系4叔新紅雞轄下既??丫~特9你個pok kai同佢地吹雞都吹得幾落力播!!!

中聯辦新貴駱先生你睇到未呀??系播~新紅雞主席呢個黨委照計輩份系低過你呀呵??甘王歧山依黨排位一樣系低過你呀呵~

少奶仔又送大禮俾習大同中央~請笑納!!! ...
你都諗到我多嘢出嚟喎?

死雞撐飯蓋

捉到幾條友,要罰打藤至識得驚~

垃圾暴徒

重有個仆街潘小濤叫人搞美心

附件

download (36).jpeg(18.08 KB)

download (36).jpeg

搵李嘉誠收維修費

呢啲仆街拉去打杷啦

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-1-11 09:58 PM 發表
壯大黃色經濟圈,破壞他人店鋪係良知?!
破壞就算啦,都唔駛潑腐蝕性液體呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]