• 瀏覽: 1,741
  • 回覆: 22
共慘黨奴才韓國瑜慘敗!  
恭喜蔡總統成功連任!

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
熱賣及精選
大陸統戰失敗

如果你掉進了黑暗裡,你能做的,不過是靜心等待,直到你的雙眼適應黑暗。
支持正統,中華民國,支持繁體字,繁體字永遠存在。

回覆 引用 TOP

你班白痴真係以为大陆支持Korea fish?

回覆 引用 TOP

蔡總統超奶共瑜2百幾萬票

氣死雜種了

追憶 總比平凡易過,
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴

回覆 引用 TOP

追憶 總比平凡易過,
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 y2k2 於 2020-1-11 07:40 PM 發表

共慘黨奴才韓國瑜慘敗!  
恭喜蔡總統成功連任!
呆湾再衰多4年.
恭喜.

回覆 引用 TOP

蔡英文利用香港贏左😓😓其實大陸可以立即攻佔金門,彭湖列島😅如果蔡英文吾敢反擊,佢點向民眾交代😅如果反擊,一星期內台灣玩完😅大陸咁做,美國一定吾敢出手😄最多只會制裁😄我覺得制裁中國係冇用,只會令中國同俄羅斯靠得更近😅令歐美更加難搞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-1-11 07:52 PM 發表

大陸統戰失敗
呆湾自生自滅.
大陸不知幾開心.
剩係睇有陣菊e d大貪.
你对呆灣了解太少,
似番d文宣, 講吓d無聊野咪得.

回覆 引用 TOP

又一個共匪走狗敗選,值頭開心到訓唔著啦

回覆 引用 TOP

經濟起飛哪

回覆 引用 TOP

今次一役,中国十四億人嘅悲哀,兩岸所有科技,商貿,經濟,文化,軍事等交流融合,付諸流水?如果两岸能夠合作融為一体,就不怕貿易戰,金融戰,軍事衝突等等。中国多年來付出金錢勞力,今次失敗,令中国国運衰退幾十年,一切一切付諸流水,希是幻滅,中华民族既恥辱,禍国央民,一定要追夠責任!

引用:
原帖由 kk2964 於 2020-1-12 01:06 PM 發表

今次一役,中国十四億人嘅悲哀,兩岸所有科技,商貿,經濟,文化,軍事等交流融合,付諸流水?如果两岸能夠合作融為一体,就不怕貿易戰,金融戰,軍事衝突等等。中国多年來付出金錢勞力,今次失敗,令中国国運衰退幾十年,一切一切付諸流水,希是幻滅,中华民族既恥辱,禍国央民,一定要追夠責任! ...
Up 乜🤔

國民黨赢咗咪又係簽嗰啲「只准喺台灣賣大陸書、唔准喺大陸賣台灣書」呢啲濕9協議。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-1-12 05:27 PM 發表

Up 乜🤔
追究責任?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右