• 瀏覽: 29,542
  • 回覆: 451
  • 追帖: 2
+12
台灣大選投票於周六(11日)下午結束,東網記者到國民黨和民進黨競選總部現場直擊,雙方大批支持者到雙方競選總部等候開票,以

English 蔡當選左應該頒名譽市民獎比柒婆政府嗰高官.....仲要比封感謝信.....唔係佢哋都連任唔到總統

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200111/bkn-20200111171704552-0111_00952_001.html

蔡英文要撐下去,否則初到台灣的「香港義士」將會無處容身。

引用:
原帖由 胡主席 於 2020-1-11 06:39 PM 發表
台灣大選投票於周六(11日)下午結束,東網記者到國民黨和民進黨競選總部現場直擊,雙方大批支持者到雙方競選總部等候開票,以

English 蔡當選左應該頒名譽市民獎比柒婆政府嗰高官.....仲要比封感謝信.....唔係佢哋都連任唔到總統

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200111/bkn-2 ...
蔡英文當選,對香港並非壞事。若蔡係能者,九合一就唔會大敗,所以佢必定係庸者。佢今次勝出,只是食香港人血饅頭,並非能力致勝。既然香港未來幾年都沉淪,依家台灣選擇陪香港,都係好事,不過益咗東南亞!

引用:
原帖由 胡主席 於 2020-1-11 06:39 PM 發表

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200111/bkn-2 ...
支持蔡總統呀,香港人需要一個千零蚊就可以玩4日3夜,酒店任住,食街邊檔都有大學生招呼既旅遊點

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-1-11 06:47 PM 發表

蔡英文當選,對香港並非壞事。若蔡係能者,九合一就唔會大敗,所以佢必定係庸者。佢今次勝出,只是食香港人血饅頭,並非能力致勝。既然香港未來幾年都沉淪,依家台灣選擇陪香港,都係好事,不過益咗東南亞! ...
聽香討CHING話台灣只係一個省,只要人大釋法,就可以奪英文權

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-1-11 06:47 PM 發表

蔡英文當選,對香港並非壞事。若蔡係能者,九合一就唔會大敗,所以佢必定係庸者。佢今次勝出,只是食香港人血饅頭,並非能力致勝。既然香港未來幾年都沉淪,依家台灣選擇陪香港,都係好事,不過益咗東南亞! ...
新加坡最開心👍

大勝 香港既反送中運動真係好大影響力

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2020-1-11 06:56 PM 發表
聽香討CHING話台灣只係一個省,只要人大釋法,就可以奪英文權
一定係用口交奪權啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-1-11 06:41 PM 發表
蔡英文要撐下去,否則初到台灣的「香港義士」將會無處容身。
呢次掂晒!班義士有地方落腳囉。

對香港黎講,菜菜子勝利有好處,台灣可以沉淪多幾年,大陸就想韓國瑜勝出

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2020-1-11 06:57 PM 發表

又睇下會唔會接收佢地,我就唔信會收容班搞事份子,放响人地地方就話啫,邊有人會放曱甴响身邊架!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2020-1-11 18:57 發表

打完齋重要和尚咩?
拿拿聲遞解出境就真!

鍵盤翻頁
左右