• 瀏覽: 16,727
  • 回覆: 210
+3
烏克蘭國際航空公司客機周三(8日)在伊朗德黑蘭墜毀,176人全部罹難。伊朗軍方周六(11日)透過國營傳媒發表聲明,承認人...

起碼做錯事肯認

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200111/mobile/bkn-20200111090252650-0111_00912_001.html

唔怪得美國咁快抽身 今次伊朗變千古罪人

伊朗真是害死人。

講開烏克蘭+客機被擊落,早幾年前馬航個單客機被擊落,都未有原因?

人就系比命運控制。普通人話死就死。有時覺得香港人不知足。。平平安安幾好。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-1-11 12:06 PM 發表
人就系比命運控制。普通人話死就死。有時覺得香港人不知足。。平平安安幾好。
因為政府on 9害死人,人地搭飛機有錯?

去伊朗旅遊,非常之危險。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-1-11 12:11 PM 發表
可能是個軍人跣腳⋯失平行拍了隻手下去
無,心殺果180人
如果係香港差人記者會,一定係唔小心,不道歉

5毛唔係話美國吹水架咩

話時話伊朗7到 死左個將軍就搞到 人踩人死60 個平民, 仲要射爆架民航機死咁多伊朗人

trump trump 咩都唔洗做伊朗自己 自爆

引用:
原帖由 占士係乜水 於 2020-1-11 12:15 PM 發表
5毛唔係話美國吹水架咩

話時話伊朗7到 死左個將軍就搞到 人踩人死60 個平民, 仲要射爆架民航機死咁多伊朗人

trump trump 咩都唔洗做伊朗自己 自爆 ...
佢地,有片又話假,apple link又唔信,今次東方link

你夠膽話東方link假,立即cap圖send去東方,等東方告假

伊朗軍方做錯會認, 香港警方做錯會撐!!

引用:
原帖由 qqkits 於 2020-1-11 12:19 PM 發表
仲衰過恐怖份子

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-1-11 12:06 PM 發表
黑衣同泛民鍾意到處縱火破壞,香港總有呢班人,香港點會有運行?!

食左誠實豆沙包

引用:
原帖由 qqkits 於 2020-1-11 12:19 PM 發表
香港公安: 明知局勢差仲搭飛機,你們不出現在天空咪冇事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]