• 瀏覽: 16,748
  • 回覆: 12
+3
烏克蘭國際航空公司客機周三(8日)在伊朗德黑蘭墜毀,176人全部罹難。伊朗軍方周六(11日)透過國營傳媒發表聲明,承認人...

起碼做錯事肯認

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200111/mobile/bkn-20200111090252650-0111_00912_001.html

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-1-11 12:06 PM 發表
人就系比命運控制。普通人話死就死。有時覺得香港人不知足。。平平安安幾好。
因為政府on 9害死人,人地搭飛機有錯?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-1-11 12:11 PM 發表
可能是個軍人跣腳⋯失平行拍了隻手下去
無,心殺果180人
如果係香港差人記者會,一定係唔小心,不道歉

引用:
原帖由 占士係乜水 於 2020-1-11 12:15 PM 發表
5毛唔係話美國吹水架咩

話時話伊朗7到 死左個將軍就搞到 人踩人死60 個平民, 仲要射爆架民航機死咁多伊朗人

trump trump 咩都唔洗做伊朗自己 自爆 ...
佢地,有片又話假,apple link又唔信,今次東方link

你夠膽話東方link假,立即cap圖send去東方,等東方告假

引用:
原帖由 qqkits 於 2020-1-11 12:19 PM 發表
伊朗軍方做錯會認, 香港警方做錯會撐!!
香港公安: 明知局勢差仲搭飛機,你們不出現在天空咪冇事

引用:
原帖由 星星同學會 於 2020-1-11 12:22 PM 發表
食左誠實豆沙包
比香港D蒙面公安高尚百倍

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2020-1-11 12:22 PM 發表

曱甴做錯會屈鳩人
人地冇好像香港公安賴電光火石間錯誤

引用:
原帖由 seanball 於 2020-1-11 12:37 PM 發表
在這個認錯層面上...伊朗比香港更好
香港江XX一定鬧你仲搭飛機

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-1-11 12:40 PM 發表
死難乘客所屬國加拿大和烏克蘭,會否參戰加入與美軍一起行動,好擔心可能爆發第三世界大戰。
肯認錯人地冇甘慶,香港D狗唔明

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-1-11 12:41 PM 發表

認係我射呀吹咩
射埋自己國民

引用:
原帖由 占士係乜水 於 2020-1-11 12:49 PM 發表

我不是支那人. 我有亞洲人面孔, 但思想同國籍上係美國人

你唔妒忌得咁都架啦. 我時不時上黎香討撚下5毛支那你吹得我漲?
賺5毛的,最後心願也是移民美國

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-1-11 01:59 PM 發表
水磊石出了
香討政府未approve ,假的

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-1-11 02:05 PM 發表
香討人腦中,只有政治正確,不需事實真相,沒有邏輯思維,所以頻頻炒車
下午再見小英大勝,激死班廢物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]