• 瀏覽: 2,778
  • 回覆: 33
覺得韓國瑜會贏的俾紅蔥頭,蔡英文贏的就俾藍絲豬

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
熱賣及精選
得兩個人支持韓國瑜

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
引用:
原帖由 y2k2 於 2020-1-10 02:53 PM 發表

大陸人 其實鐘意 肥菜

附件

菜子.JPG(23.87 KB)

2020-1-10 06:00 PM

菜子 2.JPG(22.06 KB)

2020-1-10 06:00 PM

菜子 2.JPG

肥菜坐陣,冇桶一流!

回覆 引用 TOP

標題:台年青人討厭韓國瑜
內容挺韓,笑死我,人地d後生政治智慧高到
我港人都討厭韓,但估計韓會高票當選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-1-10 06:00 PM 發表

大陸人 其實鐘意 肥菜
無記錯,去年韓曾發動韓粉對台媒講反話,請韓粉接到民調電話一律說投蔡

引用:
原帖由 finalsm 於 2020-1-10 06:10 PM 發表

無記錯,去年韓曾發動韓粉對台媒講反話,請韓粉接到民調電話一律說投蔡
我幾個賭友都是台灣人 經常搭飛機去澳門賭錢
佢地話 如果地下莊 開到 韓佬 1 賠 3
邊個做 都是垃圾 自己贏錢 先最重要
一定先投 韓佬 派左彩先

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-1-10 06:21 PM 發表

我幾個賭友都是台灣人 經常搭飛機去澳門賭錢
佢地話 如果地下莊 開到 韓佬 1 賠 3
邊個做 都是垃圾 自己贏錢 先最重要
一定先投 韓佬 派左彩先 ...
賭錢嘅我唔曉,我只知一位多年深6的台友,佢前年講過一句,一家人要統一嗎?
被人呃左多次先知

回覆 引用 TOP

大陸人講~
國民黨欺騙大陸人
民進黨欺騙台灣人

如果國民黨回來,只係換返一個騙吃騙喝政黨
然後藉口承認九二共識,要求大陸讓利
結果呢? 冇諗過要統一,想拖時間拖得幾耐得幾耐

與其如此,不如俾民進黨繼續執政,窮台政策可以繼續推行
如果韓國瑜當選,習近平會好為難,硬又唔係,軟又冇用

韓國瑜贏的俾曱甴反肚會好D。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-1-10 07:26 PM 發表

大陸人講~
國民黨欺騙大陸人
民進黨欺騙台灣人

如果國民黨回來,只係換返一個騙吃騙喝政黨
然後藉口承認九二共識,要求大陸讓利
結果呢? 冇諗過要統一,想拖時間拖得幾耐得幾耐

與其如此,不如俾民進黨繼續執政,窮台政策可以繼續推行
如果韓國瑜當選,習近平會好為難,硬又唔係,軟又冇用 ...
有道理 唔怪得 咁多大陸人 日日走去幫肥菜 拉票😂

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-1-10 09:42 PM 發表

有道理 唔怪得 咁多大陸人 日日走去幫肥菜 拉票😂
大陸官方風向好易觀察到
佢地對於網路政論話題,始於好敏感,台灣問題未必全部可以討論
我記得上年佢地有個大站天涯論壇台灣討論區
居然有人公開做左個網上台灣地區領導人投票
大陸人投出黎結果係空心菜高票當選
官方會允許天涯論壇咁玩法完全唔去BAN 就知官方態度

回覆 引用 TOP

小英贏緊 因為有林鄭和共產黨幫忙

回覆 引用 TOP

英文後期反擊太遲緩,成Q日話韓沒黑佢,真攪笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 y2k2 於 2020-1-10 02:53 PM 發表

你这么关心蔡英文,蔡英文是你娘吗?
你关心你妈,你妈关心你吗?
你这么关心韩国瑜,韩国瑜是你爹吗?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]