• 瀏覽: 6,647
  • 回覆: 47
除左美國佬邊個會做呢d嘢。

9成是老美做的
做完即老屈敵方

咁把炮搵返架 mh370先啦...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-1-10 12:16 PM 發表
又間碟衛星片、又冇人機片、又地面片 爾老_,百多二百命
俄羅斯都做回男子漢👍
伊x、中x、華x 三大粉腸
連你字都唔撚識你就收撚埋自己先啦皮蛋閪,仲沖出黎7,下面又咁多x

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-1-10 05:01 PM 發表

高科技產品,點山寨法先?
咁睇小中國人㗎?!你唔見啲中國義和拳民當中興,華為產品係高科技嘢乜?

是旦啦,同一個劇本可以用十次,老屈話俄羅斯在烏克蘭上空擊落馬航,然後制裁,
而家又老屈伊朗擊落烏克蘭客機,然後制裁,兩次都同烏克蘭有關,隻737咁大隻,鬼都知道係客機,亂咁射咩,真係當人低能弱智,最好全世界都不能出產石油,得美國出口頁岩油.

咁撚岩有人向乜都冇既天拍片,咁岩有架飛機飛過,咁岩個相機功能都拍唔到既一點飛機燈都有人拍,又咁岩架飛機就係墜機果班,又咁岩條片流都冇流過出市面就比美國情報人員收左,又係敍利亞打贏仗先黎放毒氣打中同一個細路同一班白頭盔?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2020-1-10 06:54 PM 發表

咁睇小中國人㗎?!你唔見啲中國義和拳民當中興,華為產品係高科技嘢乜?
高唔高科技唔係你講㗎,你問老尾點解咁驚先啦

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-10 12:14 PM 發表
美國傳媒周四(9日)引述消息指,周三(8日)在伊朗德黑蘭墜毀的烏克蘭客機,是遭防空導彈擊落,又指一段拍到事發經過的影片是真確。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200110/photo/bkn-20200110002534685-0110_00912_001_01b.jpg?20200110093222

美國做、定伊朗做?

新聞來源連結:

https ...
美國做

RIP

又拍片又發佈,不排除是伊朗境內反對派叛軍做的,若他們真的向民航機開火,簡直禽獸不如,希望水落石出,總之中東非常危險,尤其d激進分子殺人唔斬眼。
根據常理,伊朗唔會咁笨七在自己地頭射民航機,但亦不排除以為敵機射錯。

夜景又唔系靚,
為何舉機影??

九成是偽旗行動.

老美,明屈伊朗架啦

美國做的機會大 d 囉,我係講條片,荷理活一日就出到街!

引用:
原帖由 u_77543 於 2020-1-10 02:48 PM 發表
飛機上有大部份美🐶,英🐶,加拿🐶,CIA 間諜一炮殺哂🤔🤔🤔
全機屎亡,無一生還

引用:
原帖由 cll4793 於 2020-1-10 03:03 PM 發表

黑嘛嘛,吊佢老美以為係伊朗客機,咪射導彈打佢落黎囉。吊佢老美及其走狗正pk賤種人渣。
好有可能

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]