• 瀏覽: 4,055
  • 回覆: 11
+3

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 9/1/2020 00:44 發表
「警隊係有完整嘅投訴機制,有乜嘢不滿請拿出證據」
「有時相嗌唔好口,大家退一步畀番啲空間」
「成件事要拉闊啲嚟睇」
「如果你唔喺嗰度出現咪冇問題囉」
「大家都要理解警察呢幾個月嚟承受咗好大壓力」
「對於呢啲冇真憑實據就咁喺互聯網唔用真名作出指控,警方表示強烈譴責」 ...
引用得好  

引用:
原帖由 箭豬ZZ 於 2020-1-9 12:42 AM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200108/photo/bkn-20200108220006004-0108_00822_001_01p.jpg?20200108223517
有關女警曾穿緊身上衣處理反修例示威。

警隊傳出女警懷疑遭同事性騷擾事件。一名曾穿緊身上衣、處理反修例示威的女警,昨晚(7日)在社交媒體發布多則貼文,指自己受到不認識同事的性騷擾 ...
其實呢件唔算好貼身
不過都係幾引人留意

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2020-1-9 12:44 AM 發表
「警隊係有完整嘅投訴機制,有乜嘢不滿請拿出證據」
「有時相嗌唔好口,大家退一步畀番啲空間」
「成件事要拉闊啲嚟睇」
「如果你唔喺嗰度出現咪冇問題囉」
「大家都要理解警察呢幾個月嚟承受咗好大壓力」
「對於呢啲冇真憑實據就咁喺互聯網唔用真名作出指控,警方表示強烈譴責」 ...
今天要俾個讚你!👍🏼🤣

香討藍絲又話單新聞係蘋果老作? 點解東方都有?

引用:
原帖由 反走私掘蜆隊 於 2020-1-9 01:46 AM 發表

今天要俾個讚你!👍🏼🤣
佢係咪俾人盜用左個戶口

佢IG尐相幾誘人,攞嚟賤

大家誤會哂!
件衫唔係緊身,係太大波!

引用:
原帖由 真。自稱的天才 於 2020-1-9 12:56 AM 發表
其實呢件唔算好貼身
不過都係幾引人留意
但佢本身IG啲相都好誘人...