• 瀏覽: 13,424
  • 回覆: 110
+6
引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-1-3 07:32 AM 發表
做慣曱甴懶做人
他們不甘心於 under泛民,佢地目標要騎住泛民,不是於下!!!

暴徒都係好食懶飛
最好就搵人養埋佢地

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-1-3 08:17 AM 發表
扮L野,只請自己友就真,兄弟?你信?
香港就是有一大群智障相信犯民

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-1-3 07:20 AM 發表
【明報文章】大批抗爭者在反修例風暴中被捕或被控,民主派在區議會選舉中大勝,社會隨即有意見呼籲民主派區議員撥出資源支援抗爭者,包括聘請「手足(抗爭者)」出任議員助理。很多泛民政黨,包括民主黨、公民黨和新民主同盟,以及新當選素人區議員積極響應,公開招聘「手足」。不過,綜合地區消息,為「手足」提供職位一事,似乎反應一般,「手足」無興趣任議員助理,認為工作「困身」,並指區議會屬建制架構,抗拒加入。

...
助理,班手足低學歷,冇技術又冇知識,分分鐘廁所都唔識洗

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-1-3 07:20 AM 發表
【明報文章】大批抗爭者在反修例風暴中被捕或被控,民主派在區議會選舉中大勝,社會隨即有意見呼籲民主派區議員撥出資源支援抗爭者,包括聘請「手足(抗爭者)」出任議員助理。很多泛民政黨,包括民主黨、公民黨和新民主同盟,以及新當選素人區議員積極響應,公開招聘「手足」。不過,綜合地區消息,為「手足」提供職位一事,似乎反應一般,「手足」無興趣任議員助理,認為工作「困身」,並指區議會屬建制架構,抗拒加入。

...
黃屍,又作故仔,等男營自high

最後請晒

人中之龍,會吼你果幾差野1個月

佢地肯安份打工先奇啦, 個個都係廢青等老母養

身有屎點敢暴光呀,唔驚比人查咩

應該出糧只比抗爭幣。

手足們響應罷工你班議員仲想聘請佢地做助理,你地班人仲有冇人性

啲已完都唔識月藍話,唔係月藍人,都唔同聲同氣,緊係唔做佢啦!

做嘢喎,邊有興趣!周圍破壞周圍玩天使佢地就仆倒嚟!🤭

首捉

你班區議員當"手足"係黑衣咩,你地班垃圾個位都係靠"手足"打返來架,應該全部錢無條件嘔返出來分俾人

引用:

...
有絕大理由益自己親戚朋友啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]