• 瀏覽: 920
  • 回覆: 14
引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-1-1 01:20 AM 發表
【01:06】防暴警員在旺角豉油街發射多枚催淚彈。【00:41】警方表示,今日(1日)凌晨時分,暴徒於旺角彌敦道投擲汽油...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200101/photo/bkn-20200101000936738-0101_00822_001_01b.jpg?20200101010740

催淚彈發射果陣會出現好多火花,大家可以當係煙花嘅一種囉, ...
凌晨12點正既時候屋企外有堆瘋曱甴放煙花,仲要叫口號叫足2分鐘

引用:
原帖由 出奇制勝打黑蟑 於 2020-1-1 01:24 AM 發表
可否直接對黑曱顏射?
胡椒槍應可以

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-1-1 01:20 AM 發表
【01:06】防暴警員在旺角豉油街發射多枚催淚彈。【00:41】警方表示,今日(1日)凌晨時分,暴徒於旺角彌敦道投擲汽油...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200101/photo/bkn-20200101000936738-0101_00822_001_01b.jpg?20200101010740

催淚彈發射果陣會出現好多火花,大家可以當係煙花嘅一種囉, ...
我明知黑衣人一定會攪事。為咗唔想破壞我過年倒數心情,我睇咗大陸電台春晚,為自己制造一個愉快嘅19/20交替。

2020亞Sir要買多d橡膠子彈對付暴徒,催淚彈冇用

引用:
原帖由 出奇制勝打黑蟑 於 2020-1-1 07:46 AM 發表

a wise decision
Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

暴徒曱甴搭正零時即掟汽油彈兼放火,正一曲街杏加橙,好快俾天收。

今年第一彈?

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-1-1 01:20 發表

昨晚星光燦爛?

引用:
原帖由 鄉港鶴雞輸甩褲 於 2020-1-1 19:14 發表

暴大分析過TG 對環境影響非常小!
ok.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]