• 瀏覽: 531,259
  • 回覆: 57
  • 追帖: 177
+568
支持
第一次排第一

講件國際消息:伊拉克示威者係巴格達攻入左美國大使館,大使館內美國人全部走曬

各位新年快樂

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-1-8 12:33 PM 發表

咁On 9 無啦啦喺馬路中心擲汽油彈做乜7?自動送頭
依單真係怪怪地,扔馬路又唔識走

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-1-8 11:14 AM 發表

係,瓜咗嗰件都係曱甴,冇記錯好似係响碼頭人多有推撞(你知啲曱甴基本上都冇禮貌㗎啦),被告曱甴話老曱甴整到佢條女咁上下就推嚟推去,結果老曱甴被佢推咗落地,唔記得係撼死死係引發心臟病死 ...
個阿伯入院之後幾日先死左
我估入唔到謀殺,只入到誤殺

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-1-8 01:27 PM 發表

佢地好興會話係鬼
果d咩咩小隊咪話成日比人捉鬼 所以就唔玩落去
警察便衣混入曱甴的確係有心理效果

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-1-8 01:36 PM 發表
0951 美國中央司令部發言人證實,伊朗總共發射15枚彈道導彈,其中10枚擊中巴格達以西的阿薩德空軍基地,1枚攻擊伊拉克北部的埃爾比勒基地,餘下4枚在空中自爆,又指襲擊中沒有美軍傷亡;伊朗傳媒較早前宣稱發射35枚導彈。

估唔到命中率咁高 ...
更加估唔到打中10支導彈都沒美軍傷亡

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-1-8 01:37 PM 發表

可能對付火燭鬼,唔知邊個無腦的人號召
消防唔係曱甴自己人咩?做咩去搞消防?

引用:
原帖由 big3624 於 2020-1-8 01:41 PM 發表

祇要証明到個疑犯有意圖殺人,個傷者一年零一日內因此死亡都係入個疑犯數
隻曱甴只係推個阿伯落地,好難講佢推阿伯落地就係想殺個阿伯

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-1-8 11:53 AM 發表

三月中已經買咗快運機票
首爾入,釜山走
連稅$925

又去禁多假

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-1-8 11:10 AM 發表

打唔成嚕

不過我覺得可能會去搞暗殺特喪譜家族都未定
我真心以為打得成,估錯左
如果真係打得成,重返亞太就變成重返中東,中國起碼再多10年壯大既時間

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-1-8 01:55 PM 發表

你有沒有印象上次火燭鬼救被暴徒毒打的人
有,但就得果一單
之前禁多單曱甴放火,消防員去到同曱甴都有傾有講,而且好聽曱甴話 唔比救火就收隊,唔會因為一單救人就反艇掛

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-1-8 03:28 PM 發表

師姐你都幾博學..............好彩我近年經常睇李永樂老師, 才知什麼是薛定諤(的貓)
李永樂老師
推薦多個channel比你,回形針

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-1-8 04:32 PM 發表
去年10月12日下午有示威者由尖沙咀鐘樓遊行到深水埗運動場,反對政府引用緊急法訂立禁蒙面法,期間九龍多區發生堵路及刑事毀壞,其中港鐵九龍塘站往根德道的G1出入口,下午2時20分,被人向閘機投擲2個汽油彈。港鐵職員接報到場,迅速將火撲滅,並致電報警,警方及消防趕至調查,在現場檢獲2個啤酒樽,其中一個碎爛,旁邊有布,另一個則完好。消防發現火警有可疑,轉交警方跟進,案件交由西九龍總區重案組第四隊接手跟進 ...
係屋企留禁q多野,傻仔一名

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-1-8 06:26 PM 發表

不過呢幾日除咗部分黑媒及雙劉(劉兆佳劉銳紹),其他人包括建制及犯民商界都好似啞咗咁無咩出過聲,大有山雨欲來風滿樓嘅味道。
...
新官上任 要D時間去摸底&估下一步, 希望中聯辦有作為

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]