• 瀏覽: 11,949
  • 回覆: 169
  • 追帖: 1
+16
便衣真係好有用.. 根本無處不在. 多數拉到人

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2019-12-28 08:14 PM 發表
捉晒班友返去荔枝角唔好比佢哋保釋。
支持曱甴...食屎一萬年。

引用:
原帖由 ifung5 於 2019-12-28 08:25 PM 發表
之前我都在這𥚃叫警方改變策略,改增派便衣,跟著防暴後上捉曱甴,終於手快腳快捉幾隻曱甴,唔俾佢地咁寸咁巡遊商場,依家得番D戲子塘邊鶴扮曬路人咁企喺度 ...
師兄英明。
支持曱甴...食屎一萬年。

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2019-12-28 08:09 PM 發表
約20名示威者今晚(28日)7時許到九龍灣德福廣場遊走抗議,他們大多戴上口罩,有人手持「光復香港,時代革命」的旗幟,沿途

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191228/photo/bkn-20191228195250705-1228_00822_001_01b.jpg?20191228200414

黑衣曱越來越大膽。暴徒犯法,警察拉人,天公地義!嘈乜9嘢?:sm ...
呢班野成9日嘈住晒!!!唔係有精神問題就係收黑金受黃屍擺佈㗎啦~

差人繼續加油拉晒班友💪

引用:
原帖由 starr 於 2019-12-28 08:16 PM 發表
剛巧看直播,警察部署配合愈黎愈好
抵讚

一哥好嘢,策略成功,暴民必敗

支持香港警察

拉哂班暴徒番去啦

引用:
原帖由 starr 於 2019-12-28 08:16 PM 發表
剛巧看直播,警察部署配合愈黎愈好
一哥好波

支持警察打曱甴

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2019-12-28 08:14 PM 發表
捉晒班友返去荔枝角唔好比佢哋保釋。
移交深圳處理更佳

引用:
原帖由 moyy 於 2019-12-28 08:16 PM 發表

便裝勇警生擒曱甴一幕十分精彩....
跟住防暴警察支援,真係大快人心!
有冇片?C兄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]