• 瀏覽: 2,360
  • 回覆: 45
+5
希望可以快D捉哂呢班黑衣恐怖份子。

兜頭一棍扑落去啦,就算唔開槍都。 歐美同大陸咁樣 對付啲咁嘅垃圾。

根本係現法例不足以對應呢班暴徒,引入國安法把啦!否則會無日無之

玩太耐了,23條幾時立,香港的財富來源因為呢班曱甴心,被週邊搶晒!

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-12-28 05:37 PM 發表
兜頭一棍扑落去啦,就算唔開槍都。 歐美同大陸咁樣 對付啲咁嘅垃圾。 不過搞咁多嘢,目的都係想立23條啫, 大概玩幾年度.

真是吃飽🍚💩👺/
搵D自由🐔啦/

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-28 05:38 PM 發表
根本係現法例不足以對應呢班暴徒,引入國安法把啦!否則會無日無之
有㗎,有條遊蕩罪好辣㗎,每次罰一皮,我敢擔保曱甴好快唔見晒。。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-28 05:39 PM 發表
玩太耐了,23條幾時立,香港的財富來源因為呢班曱甴心,被週邊搶晒!
曱甴婆一日在位23條無望,半年嚟完全冇法律支援,不放權比前線警,由得黑媒黑教師黑醫護黑曱甴橫行

引用:
原帖由 josonlai 於 2019-12-28 05:47 PM 發表

有㗎,有條遊蕩罪好辣㗎,每次罰一皮,我敢擔保曱甴好快唔見晒。。
但佢地閒閒哋有7000萬,可以逐個打甩佢喎~😋想起也覺得襟玩,香港好似犯罪樂園咁,法例專係保障暴徒,又係徒犯天堂......全靠犯民耳猿咋~🤗

其實有邊個特首香港人係滿意呀? 大部分人都無知短視,人哋講咩就信咩。 而家先覺得董建華八 萬5好, 而家先覺得 梁特首肯對抗大集團。根本政治就唔應該畀小市民玩, 小市民你打好份工為自己生活努力用好啦。

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-12-28 05:33 PM 發表
一批黑衣、蒙面示威者響應網上號召,下午3時開始在上水廣場和新都廣場遊走。大批防暴警察及便衣警員下午約4時在上水廣場驅散及拘捕示威者。

想行吓商場買吓野,飲杯 coffee,食個 Lunch/Dinner 都咁難:smile_4 ...
黑衣仔又搞搞震~
無日安寧~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]