• 瀏覽: 28,696
  • 回覆: 418
  • 追帖: 1
+25
嬲TV 六點新聞報導淨見黑衣人係萬零叫囂驅趕內地客,完全冇暴力身體接觸,跟着話防暴一個鐘頭後驅趕捉人,睇毛線六點半新聞完全兩回事,黑衣暴徒係天橋踢喼掃貨打人乜都齊,假街坊商場叫囂鬧防暴, 嬲 TV 班編輯真係「神剪」。

你咪係亂倫出品囉,on9仔

支持警察捉曱甴還我寧靜社區,辛苦晒各位阿sir

引用:
原帖由 dtw 於 28-12-2019 18:11 發表
有網民在上水廣場發起「和你shop」活動,部分人一度轉到附近的新都廣場,之後折返上水廣場,再次到已落閘的連鎖個人護理用品店,拍閘並向顧客大叫。 下時4時許,有人在L4層發現有人手持伸縮棍,質疑持棍人士身分,之後有人奔跑追趕,其後多人糾纏及推撞,多名相信是便衣警員的人士使用伸縮棍及手持胡椒噴霧,制服多...

和你踎行動好成功!

希望法庭可以加快速度。
否則佢哋行動會受阻。 ...
有條撚用咩 拘捕

法庭D濕鳩狗官咩又係放

法庭肯俾班仆街擔保 全部十萬廿萬一個人 你睇下會點 你睇下所謂金主拎唔拎錢出嚟保班仆街 一萬幾仟保完又出嚟行過 有撚阻嚇作用咩 宜家就係要同班仆街玩燒錢紙 

引用:
原帖由 dtw 於 2019-12-28 05:11 PM 發表
有網民在上水廣場發起「和你shop」活動,部分人一度轉到附近的新都廣場,之後折返上水廣場,再次到已落閘的連鎖個人護理用品店,拍閘並向顧客大叫。 下時4時許,有人在L4層發現有人手持伸縮棍,質疑持棍人士身分,之後有人奔跑追趕,其後多人糾纏及推撞,多名相信是便衣警員的人士使用伸縮棍及手持胡椒噴霧,制服多...

和你踎行動好成功!

希望法庭可以加快速度。
否則佢哋行動會受阻。

新聞來源連結 ...
警察一路拘捕一路為民除害,讚。

打爆曱甴!太治癒啦!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-28 06:14 PM 發表
你暴力,
我武力,
合情合理

引用:
原帖由 degussa 於 2019-12-28 05:43 PM 發表
看到這場面真開心。
被㧜商舖老細和你一樣心情好

太好,捉捉捉

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-12-28 06:12 PM 發表
呢班克警濫捕又濫暴
遲早全家亂倫死老母
係呀,吹L脹,警察就有權拉曱甴,拉曱甴時遇反抗就有權打七佢。

你呢啲咪亂倫產品,弱九智冷氣軍師,你啲同類响上水比警察扑緊,你咪只敢响度打嘴炮,當手足condom.

其實宜家真係要實彈射九班仆街

冇得救~

警察做得好呀👍

捉曱甴,好事啊,反抗就大大力打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]