• 瀏覽: 2,314
  • 回覆: 34
+3
【16:10】便衣警及防暴警在上水廣場4樓制服最少4人,有警員拿起胡椒噴霧指向記者及周邊人士,現場可聞到少許胡椒味,未知

支持警察嚴正執法,警方執法手段比以前強硬,曱甴人數越來越少,睇你班暴徒曱甴有幾多頭送

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191228/bkn-20191228150906292-1228_00822_001.html

已經制服幾件了,日日去送頭,何苦呢

精人出口,笨人出手

引用:
原帖由 快樂榮 於 28-12-2019 04:38 PM 發表
【16:10】便衣警及防暴警在上水廣場4樓制服最少4人,有警員拿起胡椒噴霧指向記者及周邊人士,現場可聞到少許胡椒味,未知

支持警察嚴正執法,警方執法手段比以前強硬,曱甴人數越來越少,睇你班暴徒曱甴有幾多頭送 .....
克警可能已得到北京祝福,唔太畏首畏尾,敢放手大力打擊d曱甴
之前仲有七警及朱警司案陰影,依家若有人敢控告克警,隨時未上法庭己經變成浮屍或者被跳樓

校長去熟人啦。

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-28 04:38 PM 發表

支持警察嚴正執法,警方執法手段比以前強硬,曱甴人數越來越少,睇你班暴徒曱甴有幾多頭送

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191228/bkn-20191228150906292-1228_00822_001.html ...
其實警察近期主要都係企,不妨放下面罩以本來面目見人。

引用:
原帖由 healchu 於 28-12-2019 04:41 PM 發表
已經制服幾件了,日日去送頭,何苦呢
揀幾件女的,姦左先

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-12-28 04:46 PM 發表

克警可能已得到北京祝福,唔太畏首畏尾,敢放手大力打擊d曱甴
之前仲有七警及朱警司案陰影,依家若有人敢控告克警,隨時未上法庭己經變成浮屍或者被跳樓 ...
抹黑警察,制作謠言,已經無用,有證據攞出嚟!
太子死人、將軍澳曱甴跳樓、十五歲女童被殺,曱甴女爆眼,證據呢

引用:
原帖由 bookreader321 於 2019-12-28 04:48 PM 發表

其實警察近期主要都係企,不妨放下面罩以本來面目見人。
曱甴幾時真面目見人

公起

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-12-28 04:48 PM 發表

揀幾件女的,姦左先
唔知有冇你屋企女人份呢!不過我好肯定你唔會比自己仔女做傻仔出嚟衝,因爲你會絕子絕孫

大家盡量影相上傳到大陸舉報網站及警察網站!
最好影多些大頭照!有機會見到様盡量拍!

支持警察

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]