• 瀏覽: 12,114
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-1-13 10:58 AM 發表
你知不知道2020年有多少天?
---
請評論一樓說的:
中國人劣根性所產生的後果:
1.官場腐敗,
2.奴性媚骨的奴才,
3.愚昧無知的百姓。
2020年1月過去了
樓主幾時找數 ?

2020年2月過去了
樓主幾時找數 ?

柏楊一共有幾多個老婆.女人?公開的都有4個.

國際特赦台灣會長,今天的白頭盔,說到中國的醜陋,柏楊本身就很多,一個一身醜陋的人,說醜陋的中國人,呵呵!

引用:
原帖由 生銹的電鋸 於 2020-3-2 11:07 AM 發表 2020年2月過去了,樓主幾時找數 ?
倆條件:
1. 你評論一下湯家驊;
2. 你回應關於柏楊說的那些中國人缺點你具備哪些。

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-3-2 11:35 AM 發表 柏楊一共有幾多個老婆.女人?公開的都有4個.
國際特赦台灣會長,今天的白頭盔,說到中國的醜陋,柏楊本身就很多,一個一身醜陋的人,說醜陋的中國人,呵呵! ...
好,那麼你自己說說,你眼中-- 中國人須要改善哪些方面。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-3-2 11:41 AM 發表
好,那麼你自己說說,你眼中-- 中國人須要改善哪些方面。
中國只需要武統台灣,再回到歷史上的位置跟軌跡,中國的天然直髮就是時尚,美白?開玩笑.特朗普都在染黃塊面.

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-3-2 11:14 AM 發表 低能仔,應該寫醜陋的白人。美國人唯利是圖。現在疫情檢查收費是3,4000美金。有保險,大部分也要給1000多美金。打流感真也要100多美金。
一步一步來:
中國人最大的缺點是“不團結”,各家自掃門前雪。

大姨媽嚟啦

2020年3月過去了
樓主幾時找數 ?

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-3-2 12:04 PM 發表
一步一步來:
中國人最大的缺點是“不團結”,各家自掃門前雪。
不團結嘅原因 係因為出咗好多漢姦 好似香港為例 政府行乜嘢政策 呢班人都要徹底反對 想麗雲畫用蒸氣蒸口罩重用 畀人鬧到pk 美國而家醫護用嘅口罩唔夠 又係消毒重用 班漢姦有冇出過聲 林鄭月娥趙人冇必要唔使帶口罩 畀人鬧到pk 事實上佢係錯嘅 係值得畀人鬧 但係特朗普又係叫人唔好戴口罩 但係冇人敢鬧佢 呢啲咁嘅漢姦奴性 點同我哋正常人團結呀

回覆rambotam2008
經過9個月的觀察,你每一個留言都是謾罵那些在你眼中反政府的人。
一般而言,無緣無故上虛擬世界做這種貌似跟他無關痛癢的事情而破口大罵,有好幾個原因。
這類行為就是一樓說的“窩裡鬥”。
是人性醜陋的一種。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-4-1 12:07 PM 發表
回覆rambotam2008 :
經過9個月的觀察,你每一個留言都是謾罵那些在你眼中反政府的人。
一般而言,無緣無故上虛擬世界做這種貌似跟他無關痛癢的事情而破口大罵,有好幾個原因。
這類行為就是一樓說的“窩裡鬥”。
是人性醜陋的一種。 ...
見到弱智講兩句並不算無緣無故

最多佢只係衰無叫你去睇醫生

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-4-1 12:08 PM 發表 見到弱智講兩句並不算無綠無故。最多佢只係衰無叫你去睇醫生
你這種挑起罵戰的習慣,說明親政府人士的質素,完全吻合一樓說的東西。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-4-1 12:10 PM 發表
你這種挑起罵戰的習慣,說明親政府人士的質素,完全吻合一樓說的東西。
除左恥笑你之外, 係你不斷逃避討論既情況下, 同你既對話根本無其他意義

無一種討論係你可以不回應人地, 叫人地去講你想聽既野. 你只係一個鍵盤戰士, 又無支槍指住我地, 點解要就你? 我地並唔係醫生, 無責任去醫人.

夏蟲不可語冰, 明唔明?

我非常之期待樓主既公開辯論

不過公開辯論樓主無可能逃避, 自己諗下先啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]