• 瀏覽: 2,319
  • 回覆: 19
+2
而家似唔似某些第三世界國家, 佢哋軍人治國。香港就港警治港,喜歡就出來,唔喜歡就係差館瞓覺,唔行必,唔抄牌。主要任務係對付市民。

毅進仔治港

引用:
原帖由 ecman 於 2019-12-24 09:23 AM 發表
而家似唔似某些第三世界國家, 佢哋軍人治國。香港就港警治港,喜歡就出來,唔喜歡就係差館瞓覺,唔行必,唔抄牌。主要任務係對付市民。
支持! 一於加佢地人工!

現在社會動盪有咩問題?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-12-24 12:27 PM 發表
現在社會動盪有咩問題?
警察係執法,唔係統治者

引用:
原帖由 ecman 於 2019-12-24 12:31 PM 發表

警察係執法,唔係統治者
佢拉人姐,無話有罪,有冇罪法庭判!

引用:
原帖由 ecman 於 2019-12-24 09:23 AM 發表
外媒話係 “mob protesters rule the streets”。
https://www.google.com/amp/s/amp.theaustralian.com.au/world/hong-kong-mob-protesters-rule-the-streets/news-story/3784f837073df318fbb5b9f35884ecbc

引用:
唔通要黑暴治港似敘利亞咁?

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-12-24 01:13 PM 發表

外媒話係 “mob protesters rule the streets”。
https://www.google.com/amp/s/amp ... 318fbb5b9f35884ecbc ...
暴民抗議者統治街道

支持香港警察

引用:
大力支持港警打曱甴

唔係治港,係治蟲

引用:
你見識少,唔知點樣先係一個警察國家,見識吓啦。

引用:
原帖由 ecman 於 2019-12-24 12:31 PM 發表

警察係執法,唔係統治者
真係警察治港, 班反對派議員早就比人拉晒, 仲有掟完磚既暴徒更加無可能選區議員

戇鳩仔就返登登

引用:
你學識差,就唔好出來,有辱你祖先,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]