• 瀏覽: 3,861
  • 回覆: 47
+14
有百幾萬選民支持泛暴,香港已死!

引用:
原帖由 無盡思念 於 2019-12-20 10:30 PM 發表

係曱甴開槍。
所以我想知係曱甴搶槍定曱甴有槍

沙田贏咗嘅係黃絲區議員 既然係咁 要唔喺街上 由佢哋搞啦 反正佢哋支持班曱甴 咁咪等佢哋痴癡呆呆 坐埋一枱囉

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2019-12-20 10:08 PM 發表
晚上有人到沙田新城市廣場破壞。

晚上八時許,多名黑衣人在新城市廣場大堂上面的樓層,打爛商場圍欄玻璃,玻璃碎跌落地面,下面途經的市民走避。

有黑衣人舉起反修例旗幟,商場多個樓層都有圍欄玻璃被破壞,有...

https://img.tvb.com/ti_img/inews/20191220/entries_5dfcd0d734b0311755668852_2055553493_big ...
成班仆街,姣婆唔守得寡

證明這商場忍氣吞聲是沒用的...
快找有關部門緊密合作吧..

曱甴冇差別破獲商場

仲反修例?

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2019-12-20 22:08 發表
晚上有人到沙田新城市廣場破壞。

晚上八時許,多名黑衣人在新城市廣場大堂上面的樓層,打爛商場圍欄玻璃,玻璃碎跌落地面,下面途經的市民走避。

有黑衣人舉起反修例旗幟,商場多個樓層都有圍欄玻璃被破壞,有...

https://img.tvb.com/ti_img/inews/20191220/entries_5dfcd0d734b0311755668852_2055553493_big ...
沙田新城市廣場 根本就喺曱甴窩.  

本性係點洗白唔到,咩咩和你shopping全部呃傻仔,不過呢期無哂錢就麻煩d

大家都一國兩制, 香港變回歸前嘅澳門, 澳門變回歸前嘅香港 

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-12-20 10:23 PM 發表
新城市自從day one 拒警進入後,已經成為曱甴指定搞事地點,幾時正名為曱甴城市廣場呀
今個聖誕有D冬,節目改為電腦前,食住大餐欣賞警察逮捕曱甴的精彩片段。
下個禮拜睇下新城內又捉到幾多隻曱甴。

引用:
原帖由 Lancer 於 2019-12-21 12:30 AM 發表

今個聖誕有D冬,節目改為電腦前,食住大餐欣賞警察逮捕曱甴的精彩片段。
下個禮拜睇下新城內又捉到幾多隻曱甴。
曱甴搞新城市我完全唔反對,仲幾心涼添無錯,一於食住大餐睇新城市比曱甴扑完,跟住曱甴又比警察扑賀聖誕啦

大埔、沙田、將軍澳=曱甴竇,不宜人居

引用:
原帖由 Freemantho 於 2019-12-21 12:19 AM 發表

沙田新城市廣場 根本就喺曱甴窩.  
初初就係新城市廣場第一個話唔俾警察入內執法,所以嘛養虎為患囉!

繼又一城之後, 輪到新城市要裝修。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]