• 瀏覽: 1,394
  • 回覆: 12
香港眾志秘書長黃之鋒、主席林朗彥及成員周庭涉於今年6月21日,參與包圍灣仔警察總部,被控煽惑他人、組織或參與未經批准的集

香港眾志秘書長黃之鋒、主席林朗彥及成員周庭涉於今年6月21日,參與包圍灣仔警察總部,被控煽惑他人、組織或參與未經批准的集結等罪。案件今(19日)在東區法院再提堂,控方稱已準備好答辯,但辯方指剛收到控方文件,需時審閱,要求押後答辯,案件再押後明年2月13日再訊,期間各被准以原有條件繼續保釋,裁判官拒絕讓三人在明年初離港的保釋申請。
另外,被告林朗彥被控於今年3月15日,在政府總部東翼地下公眾入口大堂內推跌男保安梁炳森。林今日否認一項襲擊罪,案件押後明年2月3日開審,林准以原有條件保釋。

圖中的3隻嘢真係以為地球係圍住佢哋而轉動, 想做乜就可以做乜. 大肥豬馬盜賊忽然迴光反照, 在地上執番個良心, 佢講司法是嚴肅法律程序, 不是遊戲. 希望馬盜賊唔係有老人痴呆症, 講完之後又唔記得咗自己講過乜嘢, 而且所有戴假髮的九官都要記住.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191219/bkn-20191219163054092-1219_00822_001.html

香港幾時先有廿三條或者送中法案,好想睇佢哋送大陸會點死

庭庭去🇯🇵拍AV?😍

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-12-19 05:45 PM 發表
庭庭去🇯🇵拍AV?😍
庭庭300蚊1Q可以屌得過.

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2019-12-19 05:41 PM 發表
香港幾時先有廿三條或者送中法案,好想睇佢哋送大陸會點死
用支AK47指住淋病娥, 佢寧死都唔會立23條, 因為佢兩個仔在外國隨時冇命.

自己申請冇得怨!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-12-19 05:52 PM 發表

庭庭300蚊1Q可以屌得過.
距比我就差唔多

每日都有幾單開心事出來

唔係想著草啩,佢哋名人嚟噶,一舉一動都有專人侍候㗎,總之執生啦

以前假髮佬都隨隨便便就批准保釋的黃屍暴徒去外國包括台灣, 搞到司法如同細佬仔玩泥沙咁兒戲, 有些曱甴去咗台灣就索性唔返香港, 但台灣政府已講到明唔會收容犯法暴徒.

唔知周庭著起囚衣會係點既呢 ?

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2019-12-19 06:42 PM 發表
唔知周庭著起囚衣會係點既呢 ?
女囚犯的頭髮要剪冬菇頭, 因為怕佢哋用長髮吊頸, 而且女人打交時會互扯長髮.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-12-19 08:20 PM 發表

女囚犯的頭髮要剪冬菇頭, 因為怕佢哋用長髮吊頸, 而且女人打交時會互扯長髮.
好想睇冬菇庭個碌

主題標籤 #黃之鋒
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]