• 瀏覽: 7,089
  • 回覆: 109
+5
引用:
原帖由 單吊二索男 於 2019-12-17 08:46 PM 發表
都遲人地幾十年姐。而且靠抄添。
印度有人助建比埋圖紙都造唔出啦,理得出處點黎,有用就得啦,老尾年中抄唔少啦。

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-17 07:41 PM 發表
中國軍備一定要持續發展,因同美國比還差一大距離,
二十年希望可達至同一水平
無咁大距離,亦不需要20年..好嘢唔洗多..

東風-41型洲際導彈

引用:
原帖由 加藤雀雀 於 2019-12-17 08:27 PM 發表

佛祖都降魔伏妖,人鬼不兩立!中國人有決心亦有能力為人類收復比白鬼佔領之所有土地!
打殘人地,邊個買中國貨呀?

殖民主義,大如日不落英國都會瓦解。

軍事支援貿易先係王道!

好戰必亡,忘戰必危!

東風-41洲際導彈係戰略導彈,不是生死存亡係唔會用,反而最新的東風-17超音速水漂導彈,係戰術型,普通小型衝突戰爭都可以用,暫時無辦法阻攔,想打邊就打邊,鹵味最驚

山寨艦?

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-12-17 07:35 PM 發表

嘩,乜咁快?連名叫「山東」都起埋,都唔見講?
因為顏色革命後的烏克蘭,很軍工專家,學者移民到中國,所以中國呢方面發展神速..

搶奪烏克蘭軍工專家 中國大勝俄羅斯

昨天的新聞
【中美角力】美國阻撓失敗 烏克蘭批准中企收購「動力沙皇」馬達西奇

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-17 08:02 PM 發表

印度隻超日皇號?
比露國人當水魚劏天竺人

引用:
原帖由 ifung5 於 2019-12-17 09:13 PM 發表
東風-41洲際導彈係戰略導彈,不是生死存亡係唔會用,反而最新的東風-17超音速水漂導彈,係戰術型,普通小型衝突戰爭都可以用,暫時無辦法阻攔,想打邊就打邊,鹵味最驚 ...
無錯,東風-41震懾力大於一切..
零要原子,唔要褲子,如果中國冇原子彈睇門口,一早俾老美溶咗了..

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-12-17 07:41 PM 發表

有無睇過大英帝國的所謂航母?
原來係要同差既比 咁先有得打飛機

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2019-12-17 09:26 PM 發表

世上最好只有一個,重點唔係一開始就最好,而係會越來越好。

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2019-12-17 09:26 PM 發表

中國不是用差來比,是同現代來比,中國的軍費沒有美國那麼多,亦沒有美國的歷史,中國人幹得非常好.

引用:
原帖由 黃屍終結戶 於 2019-12-17 07:17 PM 發表
據央視消息,中國第一艘國產航空母艦山東艦17日下午在海南三亞某軍港交付海軍。中共中央總書記、國家主席、中央軍委主席習近平出席交接入列儀式。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5df8a8d5b66f770df1c19b07.jpg/iYiU_A2oTlD1rkJAdXzY9iawdymR9_uP8gA2J_IANic?v=w1280r16_9

...
希望盡快有核動力

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-12-17 09:52 PM 發表

希望盡快有核動力
004應會有,003不會。

引用:
原帖由 黃屍終結戶 於 2019-12-17 09:53 PM 發表

004應會有,003不會。
5年內?

引用:
原帖由 黃屍終結戶 於 2019-12-17 08:58 PM 發表

印度有人助建比埋圖紙都造唔出啦,理得出處點黎,有用就得啦,老尾年中抄唔少啦。
乜強國要印度人比啊。陰公豬咯。
唔怪得車引擎都做唔到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]