• 瀏覽: 7,088
  • 回覆: 109
+5
引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-12-17 07:41 PM 發表
中國軍備一定要持續發展,因同美國比還差一大距離,
二十年希望可達至同一水平
老尾外債23萬億美元,捱唔捱到20年不破產都係一個問題。

引用:
原帖由 黃屍終結戶 於 2019-12-17 07:41 PM 發表

其實很早已有名稱,只是沒官方確定,中國一直是悶聲做實事,唔似鬼佬日日玩政治show bilibala。
所以就係冇傳媒講,亦唔宣傳...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-12-17 07:34 PM 發表
形態好古老好似幾廿年前蘇聯仔果種
一係D飛機唔惦⋯要又長又斜先可起機
呢隻?

附件

hms queen.jpg(299.07 KB)

hms queen.jpg

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 17/12/2019 19:44 發表

呢隻?
係,但漏水

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2019-12-17 07:41 PM 發表

有同感, 2流嘢, 羅嚟嚇吓d賓仔越南仔尚可
我估計入列之後,長期會有一艘駐守南海;對付北漏洞拉夠晒用

引用:
原帖由 a_drew 於 2019-12-17 07:49 PM 發表

係,但漏水
印度隻超日皇號?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-12-17 08:02 PM 發表

印度隻超日皇號?
原來係英國隻垃圾

是蒸氣彈射器或是電磁彈射器?

加油吖!!!

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2019-12-17 08:08 PM 發表
是蒸氣彈射器或是電磁彈射器?

加油吖!!!
這艘還是蒸彈,下艘可能都係蒸彈,004有核動力應會是電彈。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-12-17 07:31 PM 發表

中國人愛和平
並不是野狗般的西人,白人一樣咁毒
佛祖都降魔伏妖,人鬼不兩立!中國人有決心亦有能力為人類收復比白鬼佔領之所有土地!

引用:
原帖由 黃屍終結戶 於 2019-12-17 08:13 PM 發表

這艘還是蒸彈,下艘可能都係蒸彈,004有核動力應會是電彈。
其實,作為小市民的我已經好滿足!!!️已經進步很快了!!!記得大約10年前,我們家中還在討論,中國的航母技術「卡」在這彈射技術上,好似當時法國不肯把技術跟中國分享!記得,當時我哥哥話,這蒸氣彈射器是極先進復雜的技術,只有當今幾個先進強國才擁有這科技!!!

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2019-12-17 08:31 PM 發表

其實,作為小市民的我已經好滿足!!!️已經進步很快了!!!記得大約10年前,我們家中還在討論,中國的航母技術「卡」在這彈射技術上,好似當時法國不肯把技術跟中國分享!記得,當時我哥哥話,這蒸氣彈射器是極先進復雜的技術,只有當今幾個先進強國才擁有這科技!!! ...
中國會越來越強大

都遲人地幾十年姐。而且靠抄添。

引用:
原帖由 what7usay 於 2019-12-17 07:36 PM 發表
以前不認識可能冇咩感覺,經濟呢半年了解完烏克蘭,真心覺得好勁
烏克蘭嘅危成就中國嘅機。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]