• 瀏覽: 1,957
  • 回覆: 16
將香港所有曾被拘捕及被監控嘅曱甴全部拘捕,然後押上火車運送到邊疆勞改,令佢哋重新認識國家,老弱殘以及唔聽教嘅就私下處置晒佢哋,有新嘅曱甴出現就再將佢哋押上火車,直至冇晒曱甴為止。咁樣應該可以成功止暴製亂

引用:
原帖由 caorenjie 於 2019-12-16 03:13 AM 發表

樓主是新納粹主義?
唔係咩新納粹主義
只係覺得對敵人仁慈就係對自己殘忍

一切教育開始

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-12-16 01:45 AM 發表
將香港所有曾被拘捕及被監控嘅曱甴全部拘捕,然後押上火車運送到邊疆勞改,令佢哋重新認識國家,老弱殘以及唔聽教嘅就私下處置晒佢哋,有新嘅曱甴出現就再將佢哋押上火車,直至冇晒曱甴為止。咁樣應該可以成功止暴製亂 ...
贊成,呢啲愚蠢既人需要再思想教育。

唔需要勞改,只需要去新疆學習,學識織毛氈,咪放你返香港囉

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-12-16 01:45 AM 發表
將香港所有曾被拘捕及被監控嘅曱甴全部拘捕,然後押上火車運送到邊疆勞改,令佢哋重新認識國家,老弱殘以及唔聽教嘅就私下處置晒佢哋,有新嘅曱甴出現就再將佢哋押上火車,直至冇晒曱甴為止。咁樣應該可以成功止暴製亂 ...
有BNO 既, 送佢哋去 英國 啦, 遞解出境,唔好再比佢哋返香港就好啦, 佢哋自由囉!

冇BNO嘅,送俾台灣啦

引用:
原帖由 caorenjie 於 2019-12-16 12:24 PM 發表

某種意義上曱甴也是被人利用,擒賊先擒王
依家王係美國,點擒?
要擒晒所有香港賊先解決到問題

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-12-16 09:15 AM 發表
唔需要勞改,只需要去新疆學習,學識織毛氈,咪放你返香港囉
咪放返香港,斬草除根
要逼佢哋勞改作為推進國家發展嘅人才

唔聽教嘅,老弱殘嘅就直接毀滅

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-12-16 12:36 PM 發表

有BNO 既, 送佢哋去 英國 啦, 遞解出境,唔好再比佢哋返香港就好啦, 佢哋自由囉!

冇BNO嘅,送俾台灣啦
送去印度住番幾個月, 即時知道香港好......

引用:
仲有泛暴己完,黑妓,黃官,漢奸

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2019-12-17 01:59 AM 發表

仲有泛暴己完,黑妓,黃官,漢奸
冇錯,全部押上火車運送到邊疆勞改

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-12-17 01:19 AM 發表

咪放返香港,斬草除根
要逼佢哋勞改作為推進國家發展嘅人才

唔好咁嚴厲喇,要寬容d
送班女甲由去新疆,學識一個人織一張地氈,就可以返香港
男甲由就去羅布泊種樹,一個人種五千棵樹,就可以返香港

特別勇武既就送去幫北韓金主席訓練狗狗

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-12-17 07:54 AM 發表

唔好咁嚴厲喇,要寬容d
送班女甲由去新疆,學識一個人織一張地氈,就可以返香港
男甲由就去羅布泊種樹,一個人種五千棵樹,就可以返香港

特別勇武既就送去幫北韓金主席訓練狗狗 ...
對敵人仁慈就係對自己殘忍
放返香港只會種下禍根
男曱甴就要逼佢哋勞改,為國家出力
女曱甴俾人享受下再勞改,夠力氣嘅就為國家出力
同樣唔聽教嘅,老弱殘嘅就俾人享受下再毀滅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]