• 瀏覽: 36,858
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+19
咁多茶客在酒家都入去肆無忌憚咁破壞
你班黑衣暴徒不得好死

引用:
原帖由 chung2213 於 2019-12-16 03:56 PM 發表

我見到好多黑衣人都係中學生身型
係警犬d 犬2代,幫手搞破壞,咁家人就可以食free lunch

引用:
原帖由 laufaiwing 於 2019-12-16 03:59 PM 發表
咁多茶客在酒家都入去肆無忌憚咁破壞
你班黑衣暴徒不得好死
若果我係廚房,一定整桶滾油將所有黑衣暴徒照頭淋,睇吓佢哋仲是否禁惡

暴徒謀殺,都被輕判或放人,生命財產受威脅,自衞又點判呀

引用:
原帖由 26432996 於 2019-12-16 04:05 PM 發表

係警犬d 犬2代,幫手搞破壞,咁家人就可以食free lunch
有証據嗎?

一個地方警力無法保障人命和財物安全,軍方的確應加入協助平亂。

大家都睇得好清楚喔,CCTVB拍得好清楚,全部都係黑衣人做架!但係啲黑衣人又咁好比佢哋拍嘅

收手啦黑衣人

引用:
原帖由 26432996 於 2019-12-16 02:52 PM 發表
其實D食客都唔知幾開心,又唔駛俾錢餐飯
大批警方家屬係被破壞的食店用餐,警方為左讓家屬可以唔駛埋單,於是派警員化身蒙面黑衣人破壞食店
藍絲話係黑衣人做㗎,CCTVB拍得好清楚

唔好理係咪警察喬裝去裝修好、真係平民著黑衫去裝修亦好、總之見到非法裝修就開得鎗

野蠻到一個點, 我笑咗, 想打爆個玻璃個打唔爛, 打到手痛, 哈哈

引用:
原帖由 steven26e 於 2019-12-16 16:27 發表
大家都睇得好清楚喔,CCTVB拍得好清楚,全部都係黑衣人做架!但係啲黑衣人又咁好比佢哋拍嘅
蒙晒面 你認到邊個打邊個咩?
所以政府先會要有蒙臉法, 咁你估D黑衣仲敢唔敢咁狼死?

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2019-12-16 04:54 PM 發表

係囉!蒙哂面所以打人都打特別落力...啲黑警

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2019-12-16 04:54 PM 發表

你又試吓叫啲黑警唔好蒙面囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]