• 瀏覽: 2,628
  • 回覆: 40
+5
冇你班曱甴,警隊又點樣賺到 OT 錢?

點都唔夠甲甴破壞損失啦

引用:
原帖由 杜劍龍 於 2019-12-15 12:22 AM 發表
我城蒙難半年,超過一半的警務人員人均「加班」發財 1.4 萬元,現在立法會還有建制派認爲這人血饅頭不夠大、不夠實淨、還有必要做大個餅。大佬啊,你是真的不怕下地獄!
6 個月、六千多被捕者、上萬發催淚彈、死無對證的「被自殺」、性侵的冰山一角、濫捕濫暴、警黑鄉黨勾結、中大理大圍城……樁樁件件,哪一樁值得你們自豪、哪一件值得嘉許?
是,勇武手足造成了一定程度的破壞,但他們走上前綫就預了被捕;而那些僅 ...
叫暴徒做“勇武手足”就已經唔想睇落去,點解預咗被捕 = 人道災難?即係輸打贏要?
仲有,我假設區選 240萬投泛民嘅人都出嚟示威過,但係得6千幾人被捕,即係 0.25% 咁上下,我覺得香港警隊直頭係大慈善家!唔該你地繼續示威,我希望最終有幾十萬人被拉 + 留案底,超過18歲嘅學生有一半人有案底仲唔係超英趕美?香港示威者遲早變成暴徒嘅國際標準,喺外國教科書反面教材流芳百世

愛港英雄, 原來要講錢

甲甴夠話為香港未來啦,佢地唔講錢咩?甲甴議員唔要人工咩?

曱甴是罪惡根源,香港黑衣蒙面人是全世界最無恥的示威者!

冇咗警察OT,損失可能更加慘重,超過一千億亦不出奇

引用:
原帖由 杜劍龍 於 2019-12-15 00:22 發表
我城蒙難半年,超過一半的警務人員人均「加班」發財 1.4 萬元,現在立法會還有建制派認爲這人血饅頭不夠大、不夠實淨、還有必要做大個餅。大佬啊,你是真的不怕下地獄!
6 個月、六千多被捕者、上萬發催淚彈、死無對證的「被自殺」、性侵的冰山一角、濫捕濫暴、警黑鄉黨勾結、中大理大圍城……樁樁件件,哪一樁值得你們自豪、哪一件值得嘉許?
是,勇武手足造成了一定程度的破壞,但他們 ...
黨你這樣的野孩子,也該。

引用:
原帖由 杜劍龍 於 2019-12-15 12:22 AM 發表
是,勇武手足造成了一定程度的破壞,但他們走上前綫就預了被捕;而那些僅 ...
     這半年我淨係見到有暴徙的罪行,警察只是正常執法,點解警方可以沒有拍死一個暴徒?真可惜!反而只有無辜市民被暴徒殺害…

引用:
甘暴徒都係收錢做野

引用:
警察太可恥。串通泛民同二百幾萬市民,假借”五大訴求缺一不可”上街暴亂,從而謀取大量加班費。

條氣唔順咪死L咗佢囉,差人除暴安良, 理所當然, 差人打曱甴, 天經地義. 差人同暴徒, 勢不兩立.

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-12-15 08:36 AM 發表

警察太可恥。串通泛民同二百幾萬市民,假借”五大訴求缺一不可”上街暴亂,從而謀取大量加班費。
即五大素糗係流嘢啦,仲講咩春。成班甲甴係克警臥底,唔使理。

咁你又知唔知,你地搞左6個月我返少幾多日工,我出少幾多糧

香港百幾萬地盤佬少公幾多錢

香港百幾萬零受業主唔見幾多錢

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]