• 瀏覽: 24,175
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+11
冇差人巡嘅<===曱甴話要解散警隊

班暴徒話未撚審的都係假定無罪喎,
街坊擺把刀諗住切月餅, 入去睇錶咋??
等陣差人去查, 班死老母支持暴徒的賤種又吠喎

差佬, 唔係保安

呢份報紙想屈鳩好市民呀??
佢老母個死臭西見到有劫匪呀??
未審架冚家剷,

其實呢位老細放心啦, 差人做野一向好快手,
現金可能難搞, d錶一放就跟到架喇
不過如果你係黃絲的話, 咁你唔好彩喇,
因為班仆街賤種乞醫話未審的都假定無罪的,
所以就算我見到班匪徒, 我都會因為私隱條例而唔會向警方透露佢地行蹤的
我一直等睇有人強姦班仆街臭西黑謢的,
保證見到條強姦犯住係邊都唔會透露

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-12-14 07:44 PM 發表

冇差人巡嘅<===曱甴話要解散警隊
而家知無警察係最危險, 仲話黑警要解散警隊. 有事搵曱甴幫手呀.

梗係無差人巡啦,香港人而家吾需要警察呀嘛,有咩事揾甲甴啦

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-12-14 07:56 PM 發表
其實呢位老細放心啦, 差人做野一向好快手,
現金可能難搞, d錶一放就跟到架喇
不過如果你係黃絲的話, 咁你唔好彩喇,
因為班仆街賤種乞醫話未審的都假定無罪的,
所以就算我見到班匪徒, 我都會因為私隱條例而唔會向警方透露佢地行蹤的
我一直等睇有人強姦班仆街臭西黑謢的,

保證見到條強姦犯住係邊都唔會透露 ...
如果個老闆係黃屍, 咁佢得到報應啦, 真係要講聲恭喜恭喜.

引用:
原帖由 woody666 於 2019-12-14 08:00 PM 發表

而家知無警察係最危險, 仲話黑警要解散警隊. 有事搵曱甴幫手呀.
冇差人巡嘅<===要幫果陣就叫差人, 唔叫黑警了

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-12-14 07:47 PM 發表
班暴徒話未撚審的都係假定無罪喎,
街坊擺把刀諗住切月餅, 入去睇錶咋??

等陣差人去查, 班死老母支持暴徒的賤種又吠喎
攞住把刀去睇錶, 咁下次又會有人攞住把刀去睇金.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-12-14 07:40 PM 發表
旺角花園街一間錶行,昨日遭「鐵鎚幫」行劫,其中一名錶行職員慘被歹徒斬傷手和耳朵,仍負傷追賊,可惜無功而回,目前仍然留院治理;老闆慨嘆「冇差人巡」治安差。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191214/720pix/1576308463_26ff.jpg
讀者鄭先生拍攝到受傷職員接受敷治的情況,他指當時放工途經,見到救護員 ...
快啲多撚謝嗰一百六十萬香港人啦!  解散警隊,刻不容緩喎!🤭🤭🤭🤣🤣🤣😖😖😖

引用:
原帖由 woody666 於 2019-12-14 08:03 PM 發表

如果個老闆係黃屍, 咁佢得到報應啦, 真係要講聲恭喜恭喜.
X 2, 曱甴話要解散警隊架

冇差人先安全呀,黑暴話

引用:
原帖由 woody666 於 2019-12-14 08:06 PM 發表

攞住把刀去睇錶, 咁下次又會有人攞住把刀去睇金.
食月餅就要用刀切架啦, 基本常識喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]