• 瀏覽: 1,338
  • 回覆: 14
挪威國有電信商「挪威電信」決定,選擇瑞典的愛立信作為挪威5G網絡的主要科技供應商,並縮減中國電訊設備商華為的參與。

「挪威電信」是挪威最大電信供應商,並活躍於北歐其他地區及五個亞洲國家,為超過1億8000萬名客戶提供服務。行政總裁說,5G時代已經來臨,又指已經做了廣泛的安全評估,並考慮了網絡技術質量、創新、現代化等因素,決定引入新的合作夥伴。
....

淘汰華為是必需的, 中共太多間諜行動危害全世界!

挪威電信採用愛立信為5G主要供應商 逐步淘汰華為
新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1497546-20191213.htm

黑玫瑰
熱賣及精選
其實挪威好落後的,根本連WiFi,4G都冇唔使的

so what ?

回覆 引用 TOP

真5G來來去去都係美國高通同愛立信架啦
良心Smartone都話用愛立信真5G

明白,一定要,將來後悔,打死都不要華為帮手,自己柒左,死曱甴智者低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-12-14 01:50 PM 發表

其實挪威好落後的,根本連WiFi,4G都冇唔使的
你指挪威100年前冇WiFi,4G.

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-12-14 01:40 PM 發表

挪威國有電信商「挪威電信」決定,選擇瑞典的愛立信作為挪威5G網絡的主要科技供應商,並縮減中國電訊設備商華為的參與。

「挪威電信」是挪威最大電信供應商,並活躍於北歐其他地區及五個亞洲國家,為超過1億8000萬名客戶提供服務。行政總裁說,5G時代已經來臨,又指已經做了廣泛的安全評估,並考慮了網絡技術質量、創新、現代化等因素,決定引入新的合作夥伴。
....
https://newsstati ...
用慢速啱呢啲蠢人國家

人地有權選擇既,呢度做唔到咪爭取下一個地方囉

引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2019-12-14 02:57 PM 發表

用慢速啱呢啲蠢人國家
你指中國大陸用假 5G用慢速!

黑玫瑰
引用:
原帖由 小魔怪 於 2019-12-14 04:17 PM 發表

人地有權選擇既,呢度做唔到咪爭取下一個地方囉

我要將呢D相,send去白宮,比大家見識一下華為在國內有幾霸道

D死鬼幫返D死鬼有乜L嘢出奇呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-12-14 01:40 PM 發表

....
https://newsstati ...
rthk 新聞都好信、成班反骨叛逆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-12-14 01:59 PM 發表

真5G來來去去都係美國高通同愛立信架啦
良心Smartone都話用愛立信真5G

我笑了,滿意了吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-12-15 04:58 AM 發表

你指中國大陸用假 5G用慢速!
Remember AT&T 5G .

yellowish results in mindless and brainless

回覆 引用 TOP

今時唔同往日,以前中國沒有技術可談,現在中國有本事在5G市場競爭。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]