• 瀏覽: 18,310
  • 回覆: 299
  • 追帖: 1

郭佳怡。影片截圖

【星島日報報道】定居美國紐約的港籍舞台劇藝人郭佳怡(Stefani Kuo),日前拍攝短片講述自己對香港反修例示威的感想。
郭佳怡是全國政協常委、前政務司司長唐英年太太郭妤淺胞弟的女兒。唐英年今日透過發言人證實,郭佳怡是其外甥女,言論屬其個人意見。
1995年在港出生的郭佳怡,穿上黑衣拍攝片段,指近日會想像自己胸口中彈、雙手張開地死去;又想像自己因為穿黑衣而被拘捕。她在片中提到,示威者上街抗議已162日,有逾4500人被捕等數字。

智慧、美貌、良知、正義、勇氣,樣樣俱全,香港人之光!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E4%BF%AE%E4%BE%8B%E9%A2%A8%E6%B3%A2-%E5%A4%96%E7%94%A5%E5%A5%B3%E6%8B%8D%E7%89%87%E8%81%B2%E6%8F%B4%E7%A4%BA%E5%A8%81%E8%80%85-%E5%94%90%E8%8B%B1%E5%B9%B4-%E5%B1%AC%E5%85%B6%E5%80%8B%E4%BA%BA%E6%84%8F%E8%A6%8B-072500363.html

假民主,真專制;假開放,真封閉
假國教,真洗腦;假新聞,真抹黑
假廉潔,真貪污;假執法,真濫捕
假樓盤,真爛尾;假合營,真侵吞
假愛國,真崇洋;假愛港,真走狗
熱賣及精選
引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-12-13 05:51 PM 發表

郭佳怡。影片截圖

【星島日報報道】定居美國 ...
相由心生
黃絲靚女多

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
幾舊水Call到出黎係呢D質素架啦

香港警察學法國用“突圍彈”射班曱甴咪無抗議囉

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-12-13 06:02 PM 發表

相由心生
黃絲靚女多
南屍雞蟲只有北姑雞

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-12-13 06:07 PM 發表

幾舊水Call到出黎係呢D質素架啦
食物鏈最低一層 

一睇個樣咁淫,就知喜歡吃洋腸

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-12-13 06:10 PM 發表

南屍雞蟲只有北姑雞
咸魚青菜各有所愛
各花入各眼

我地睇女黃絲係我地的心中天使
佢地睇女藍絲可能都係佢地心中天使!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-12-13 05:51 PM 發表

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/2YgJh2BcsuxR6iHYZb1hng--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAwO2lsPXBsYW5l/http://media.zenfs.com/en_us/News/singtao/20191213a152738.jpg
郭佳怡。影片截圖

【星島日報報道】定居美國 ...
定居美國外甥女,一年見唔見到一次?
全國政協?DQ 啦!

回覆 引用 TOP

打壓條8婆

引用:
原帖由 曹三豐 於 2019-12-13 06:17 PM 發表

一睇個樣咁淫,就知喜歡吃洋腸

中國神鵰不自量力

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-12-13 06:02 PM 發表

相由心生
黃絲靚女多
自由閪

主題標籤 #唐英年
提示:支持鍵盤翻頁左 右