• 瀏覽: 6,019
  • 回覆: 77
中國從來未站起來過!十幾億人支撐住又何須時美國妥協

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-12-13 05:02 PM 發表
今次簽嘓個協議係點?

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-12-13 05:45 PM 發表

今次簽嘓個協議係點?
美國佬肯簽嘅當然係唔公平嘅協議啦

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-12-13 05:48 PM 發表

高學歷,就係高學歷。咁都可以講得出。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2019-12-13 06:02 PM 發表

樓主系愛國的中國人?
師兄係咁叛國嘅中國人?

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-12-13 05:02 PM 發表
我都講到口臭啦,「愛國人士」話中共贏硬,真係唔好簽

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-12-13 05:48 PM 發表

咩邏輯?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-12-13 06:31 PM 發表

文宣把口係臭d

新聞淨係講咗一樣嘢 美國話中國會買500億美元農產品 但中國唔肯簽 只係口頭承諾 美國問咗 最後一千六百億嘅關稅 之前交易關稅亦都會減 幾多冇講 中國會開放部分金融市場 但係只係講啲唔講啲 究竟輸咗啲乜 舊年已經話開放部分金融市場 買五百億唔肯簽協議 即係唔會一定買 睇美國嘅表現 點樣喪權辱國 中國唔肯簽約 根本企硬唔肯簽 只係口頭協議 即係話美國唔符合要求 即刻就唔會做 根本就唔信美國

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-12-13 06:31 PM 發表

知自己口臭仲講?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2019-12-14 07:13 AM 發表

知自己口臭仲講?
我講事實踢爆「愛國人士」謊言啫

點樣不平等條約先,而家中國蝕錢比美國?

賺少咗,叫做不平等?依家係美國佬跪低,求中國,同佢買嘢,希望有機會為中國人民服務,中國點解會係輸呢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]