• 瀏覽: 21,686
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
+14

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2019-12-12 06:58 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20191212/s00001/bfc11638d3252b9744d8530f1b80eec4.jpg

科大學生周梓樂上月在將軍澳尚德邨停車場墮斃,公祭今日(12日)傍晚5時在大圍寶福紀念館舉行。儀式以基督教方式進行,輓聯寫有「主懷安息」。靈堂右邊不斷播放周梓樂生前到沙灘遊玩、參與籃球比賽、出國遊玩等片段。靈堂內花牌署名為家人以及科大代 ...
呢D人以拜人為茶餘飯後最隹娛樂!

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-12-12 07:17 PM 發表
好感動 香港人唔會忘記你
又話齊上齊落既?又唔跟埋去

下世投胎做返個好人喇!

最怕搵到真相係手足推佢落樓,一堆人跳樓

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-12-12 07:17 PM 發表
好感動 香港人唔會忘記你
當然唔會忘記佢死得咁戇膠膠啦!

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-12-12 09:32 PM 發表
有冇人知死者做過乜嘢英勇事蹟令他成為黃絲的偶象?或者佢哋所謂義士?
希望其他黑衣人多多仿效
仲話多多仿效??咁樣香港會有幾多鋪頭繼續被破壞?

引用:
原帖由 跳9里 於 2019-12-12 09:19 PM 發表

爲國捐軀
為國定為港

曱甴暴徒,專做壞事,自己跌死,正一自作自受,應有此報,咁多人嚟拜祭,香港人越來越反智!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-12-12 08:28 PM 發表

周同學 : 呀手足!說好的齊上齊落呢?幾時落泥陪我呀你地?  
因住嚇死班黑衣人

我諗班曱甴對自己親戚/家人過身都無咁有孝心,對個三唔識七,仲要係自己失手跌死就去拜祭真係痴痴地。

引用:
原帖由 kitlo0414 於 12-12-2019 18:58 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20191212/s00001/bfc11638d3252b9744d8530f1b80eec4.jpg

科大學生周梓樂上月在將軍澳尚德邨停車場墮斃,公祭今日(12日)傍晚5時在大圍寶福紀念館舉行。儀式以基督教方式進行,輓聯寫有「主懷安息」。靈堂右邊不斷播放周梓樂生前到沙灘遊玩、參與籃球比賽、出國遊玩等片段。靈堂內花牌署名為家人以及科大代 ...
周屎樂  死得好快樂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]